Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

rapotorsi mnogo bolji u drugoj utakmici. george brza dva faula. 

valanciunasa jednostavno nema ko da cuva.

Edited by 189-
Posted

KD igra najgoru utakmicu u zivotu...

Posted

Izvukuse suncetipoljubim, Carlisle bog. Wes i Felton na kraju sve odradise.

Posted

i pobedi Dalas...i zasluzili su...Felton je jebeni car, kapa dole

Posted

Koliko su jezivo losi i bezmudi Roketsi, uzas. Prisli strpljivo na -3 krajem trece, ovima na terenu petorka koja vola ne moze da ubode, i onda poceli da zavrsavaju napade posle par sekundi dugim sutevima i naravno 7 na kraju trece umesto da bude egal. Jedino Hardena da prokenja svetski u zadnjoj a ovi da se raspadnu na sutu, ne vidim kako mogu okrenuti drugacije.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Mislim da cu da istetoviram Carlisla :ziga:

Posted

moze se sada reci da je vogel napravio gresku sto je na pocetku cetvrte cetvrtine na klupi imao i hilla, i georga i ellisa. to su raptorsi iskoristili da naprave kljucnu razliku. trebao je bar george da igra ako treba i citavu cetvrtinu, vratio je indianu u trecoj i onda ga je zamenio. playoff je jebote, kad ce najbolji igraci igrati ako ne sada. cisto sumnjam da nema dovoljno kondicije da izdrzi 40 minuta. a sledeci mec u seriji je tek u cetvrtak.

raptorsi su lepo iskoristili to da niko ne moze zaustaviti valanciunasa pod kosem. kao ni pnr lowryja i litvanca. verovatno bi i prvi mec dobili da valanciunas nije imao probleme sa faulovima. derozan i lowry se opet ispromasivali ali i uprkos tome dobili mec. cory joseph je vec sada bolji od georga hilla a o rupcagi lawsonu ne vredi ni pricati.

osim ako georga prosto ne izdivlja ili miles ima jednu od onih utakmica gde ubaci 6-7 trojki cisto sumnjam da indiana moze dobiti obe utakmice kod kuce.

okc - dallas nisam gledao jer sam ocekivao laku pobedu thundera. opet se vidi kakva je trenercina carlise u odnosu na donovana. ipak, uzima okc sledece tri utakmice. 

Posted

Ja ocekujem jos veci raspad OKC u sledecoj, Sad kad je KD odigrao onako lose, RW ce da solira da pokaze da je on zapravo alfa muzjak a veterani ce na iskustvo da ih odrade.

Posted

Ma gde bre, KD nema sanse da ponovi ono, gore ne moze, a prvo ce on preuzeti. A i generalno cela ekipa. I pored svega bili su par desetinki od pobede.

Ne kazem, daleko od toga od Dallas ne moze da dobije, pogotovu kod kuce, ali da se OKC jos vise raspadne - nema sanse. Jos ne znam ni za DWilla da li ce igrati trecu, bas je crkao na prethodnoj. Kapa dole za onaj pocetak, a covek ne moze da ide normalno.

Posted

dobija okc sledece 3 prosjecnom razlikom15+

Posted

hoćeš da se kladimo u to?

Posted

Ajde ja necu bas toliko prognozirati, ali nekih laganih 4:2 u najgorem slucaju.

Posted

Felton je jebeni car, kapa dole

-1

+1

Dalas je pretanak i kad je kompletan. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...