Calavera Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 https://twitter.com/CorkGaines/status/721524373266366464
189- Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) rapotorsi mnogo bolji u drugoj utakmici. george brza dva faula. valanciunasa jednostavno nema ko da cuva. Edited April 18, 2016 by 189-
Grandilof Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Izvukuse suncetipoljubim, Carlisle bog. Wes i Felton na kraju sve odradise.
1n54jd3r Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 i pobedi Dalas...i zasluzili su...Felton je jebeni car, kapa dole
Zli Gli Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Koliko su jezivo losi i bezmudi Roketsi, uzas. Prisli strpljivo na -3 krajem trece, ovima na terenu petorka koja vola ne moze da ubode, i onda poceli da zavrsavaju napade posle par sekundi dugim sutevima i naravno 7 na kraju trece umesto da bude egal. Jedino Hardena da prokenja svetski u zadnjoj a ovi da se raspadnu na sutu, ne vidim kako mogu okrenuti drugacije. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Mislim da cu da istetoviram Carlisla :ziga:
189- Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 moze se sada reci da je vogel napravio gresku sto je na pocetku cetvrte cetvrtine na klupi imao i hilla, i georga i ellisa. to su raptorsi iskoristili da naprave kljucnu razliku. trebao je bar george da igra ako treba i citavu cetvrtinu, vratio je indianu u trecoj i onda ga je zamenio. playoff je jebote, kad ce najbolji igraci igrati ako ne sada. cisto sumnjam da nema dovoljno kondicije da izdrzi 40 minuta. a sledeci mec u seriji je tek u cetvrtak. raptorsi su lepo iskoristili to da niko ne moze zaustaviti valanciunasa pod kosem. kao ni pnr lowryja i litvanca. verovatno bi i prvi mec dobili da valanciunas nije imao probleme sa faulovima. derozan i lowry se opet ispromasivali ali i uprkos tome dobili mec. cory joseph je vec sada bolji od georga hilla a o rupcagi lawsonu ne vredi ni pricati. osim ako georga prosto ne izdivlja ili miles ima jednu od onih utakmica gde ubaci 6-7 trojki cisto sumnjam da indiana moze dobiti obe utakmice kod kuce. okc - dallas nisam gledao jer sam ocekivao laku pobedu thundera. opet se vidi kakva je trenercina carlise u odnosu na donovana. ipak, uzima okc sledece tri utakmice.
Blud Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Ja ocekujem jos veci raspad OKC u sledecoj, Sad kad je KD odigrao onako lose, RW ce da solira da pokaze da je on zapravo alfa muzjak a veterani ce na iskustvo da ih odrade.
Grandilof Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Ma gde bre, KD nema sanse da ponovi ono, gore ne moze, a prvo ce on preuzeti. A i generalno cela ekipa. I pored svega bili su par desetinki od pobede. Ne kazem, daleko od toga od Dallas ne moze da dobije, pogotovu kod kuce, ali da se OKC jos vise raspadne - nema sanse. Jos ne znam ni za DWilla da li ce igrati trecu, bas je crkao na prethodnoj. Kapa dole za onaj pocetak, a covek ne moze da ide normalno.
theanswer Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 dobija okc sledece 3 prosjecnom razlikom15+ hoćeš da se kladimo u to?
Grandilof Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Ajde ja necu bas toliko prognozirati, ali nekih laganih 4:2 u najgorem slucaju.
J.R. Cash Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Felton je jebeni car, kapa dole -1 dobija okc sledece 3 prosjecnom razlikom15+ +1 Dalas je pretanak i kad je kompletan.
Recommended Posts