Kanzas siti zez Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Steta sto se Utah nije plasirala umesto Houstona. Utah je tim, Houston je samo skup odvratnih igraca bez trunke timskog duha
Grandilof Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Dobro ovo je gotovo, odo da gledam nesto drugo, snooker, NHL sta vec, ovo je grozno.
Have_Fun Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Kerr rece da je Curry upitan za sledeci mecMada upravo ide intervju sa Stephom gde kaze da povreda nije kao ona pre par sezona vs Spursa koja ga je mucila pri svakom pokretu, i da ce u sledeca 2 dana videti kako mu se zglob ponasa, ali da ne bi trebalo da bude tako ozbiljno
SleeperSleep Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 dajte neki jutjub link, da se moze na tabletu gledati :)
Timmi Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Ja ne vidim neku prednost bostona u ovoj seriji, imaju previse igraca s ociglednim manama, milsap i horford su bolji od bilo koga na drugoj strani za klasu, atlanta ima najbolju odbranu od olstara...
Fins fleet Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Atlanta opasno razvaljuje odbranu. Boston sve promasuje spolja, moraju da smisle drugi nacin da daju koseve. Samo, sad se necu opet zeznuti pa zastpati na poluvremenu. :)
Grandilof Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 E kad te Marcus Smart vraca u utakmicu i to sa 2 uzastone trojke... :D Evo sad i povedose.
SleeperSleep Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 jedina serija vredna gledanja. ovo ostalo ili prevelika razlika u kvalitetu ili negledljivo (indijana i toronto). ok, jos ce i portland pruziti nesto otpora verovatno.
189- Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 mnogo mi krivo zbog bostona. thomas mora da preuzme vise odgovornosti. onaj napad kada je turner sutnuo trojku i naravno promasio je verovatno i odlucio pobednika. jebeni jerebko promasuje tri puta otvoren sut za 3 poena. predebeli sullinger mi mnogo ide na zivce. problem je bradley koji mi se cini da je zavrsio playoff ili bar ovu prvu rundu.
Recommended Posts