Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Steta sto se Utah nije plasirala umesto Houstona. Utah je tim, Houston je samo skup odvratnih igraca bez trunke timskog duha

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro ovo je gotovo, odo da gledam nesto drugo, snooker, NHL sta vec, ovo je grozno.

Posted

Kerr rece da je Curry upitan za sledeci mec

Mada upravo ide intervju sa Stephom gde kaze da povreda nije kao ona pre par sezona vs Spursa koja ga je mucila pri svakom pokretu, i da ce u sledeca 2 dana videti kako mu se zglob ponasa, ali da ne bi trebalo da bude tako ozbiljno

Posted

dajte neki jutjub link, da se moze na tabletu gledati :)

Posted

Ja ne vidim neku prednost bostona u ovoj seriji, imaju previse igraca s ociglednim manama, milsap i horford su bolji od bilo koga na drugoj strani za klasu, atlanta ima najbolju odbranu od olstara...

Posted

Atlanta opasno razvaljuje odbranu. Boston sve promasuje spolja, moraju da smisle drugi nacin da daju koseve.

Samo, sad se necu opet zeznuti pa zastpati na poluvremenu. :)

Posted

E kad te Marcus Smart vraca u utakmicu i to sa 2 uzastone trojke...  :D

Evo sad i povedose.

Posted

jedina serija vredna gledanja. ovo ostalo ili prevelika razlika u kvalitetu ili negledljivo (indijana i toronto). ok, jos ce i portland pruziti nesto otpora verovatno.

Posted

CHA-MIA moze biti zanimljiva serija

Posted

mnogo mi krivo zbog bostona. thomas mora da preuzme vise odgovornosti. onaj napad kada je turner sutnuo trojku i naravno promasio je verovatno i odlucio pobednika. jebeni jerebko promasuje tri puta otvoren sut za 3 poena. predebeli sullinger mi mnogo ide na zivce. problem je bradley koji mi se cini da je zavrsio playoff ili bar ovu prvu rundu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...