Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

cleveland - detroit 4-2

toronto - indiana 4-2

miami - charlotte 4-3

atlanta - boston 2-4

golden state - houston 4-0

san antonio - memphis 4-0

oklahoma - dallas 4-2

los angeles clippers - portland 4-0

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mustafa sta ima odvratno u tome sto neko potpise za manje para iz sportskih razloga?Znaci svako ko moze negde da dobije max je picka ako ne potpise tamo nego ode za par miliona manje u konkurentan klub. Ko da ce mu u zivotu znaciti tih par miliona manje vise.

Posted

Pomesao si nas [emoji14]

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted
Sacramento, CA – The Sacramento Kings announced today that George Karl will not be retained as head coach for the 2016-17 season, according to Vice President of Basketball Operations and General Manager Vlade Divac.

Posted

cleveland - detroit 4-0

toronto - indiana 4-2

miami - charlotte 1-4

atlanta - boston 2-4 (verovatno Atlanta dobija, ali su zasluzili da ispadnu posle onog glupiranja od sinoc, a i Brad Stevens)

golden state - houston 4-0

oklahoma - dallas 4-1

los angeles clippers - portland 4-2

Posted

ne vjerujes u dynamic duo? :( koliko ce jamal imati poena po mecu? 25?

inace, bas mi ide na kurac sto se gs ovoliko iscimao i na kraju dobio jebeni houston, koji kakav god da je ima kosarkaski kvalitet da igra dobru kosarku,  dok ce san antonio da ladi jaja protiv memphisa. houston i dallas uzimaju po jednu,

nadam se da ce toronto konacno da prodje, iako me tu ne bi iznenadio upset. george ce da unisti derozana ako budu isli u direktnom matchupu. mia - cha i bos - atl bi trebalo da odgledam medjusobne meceve iz regularne sezone da bi formirao neko misljenje, ovako pojma nemam.

Posted

Cha je jako neugodna ekipa , Mia je gore prosao nego Gs - mada se nadam da ce proci. Mislim da ce Gsw lagano izbaciti Hou, to sto Bradica moze da izdivlja njima zaista ne predstavlja nikakav problem. Da Hauard nije sisa koja sutne 2 puta po tekmi, mozda bi tu i bilo materijala za iznenadjenje.

Posted

http://www.theplayerstribune.com/nikola-jokic-nuggets-serbia-basketball/

Generalno smor parovi plejofa u prvoj rundi i prilično smorna sezona ako se izuzme jurenje rekorda i Kobi histerija koja meni samo pojačava smoroću. Dva vrhunska tima između kojih isto postoji razlika koja se ogleda u propadanju Parkera i povratku Grina u Olimpija fazon. Dva kvalitetna tima koja nisu vrhunska iz raznoraznih razloga i vajld kard u vidu Klivlenda. I ostatak lige gde se žito od kukolja uglavnom razdvaja time što coaching matters ili nesposobnošću franšiza da se godinama izvuku iz luzerskog mentaliteta i promašaja na tržištu što je u suštini usko povezano..Biće uzbudljiv plejof verovatno ako izuzmemo rundu 1 na zapadu ali ne i kvalitetan.

Posted

cleveland - detroit 4-1

toronto - indiana 4-3

miami - charlotte 4-2

atlanta - boston 4-3

golden state - houston 3-4

san antonio - memphis 4-1

oklahoma - dallas 4-2

los angeles clippers - portland 4-0

Klipersi osvajaju, rutinsko gazenje Lebrona u finalu.

Posted

cleveland - detroit 4-2

toronto - indiana 4-1

miami - charlotte 4-3

atlanta - boston 4-2

golden state - houston 4-1

oklahoma - dallas 4-1

los angeles clippers - portland 2-4

Posted

houston nema šanse da priđe na manje od stoke razlike. užasna ekipa. i ogavna.

Posted

Jedino ako ih GSW pusti koju cisto da odmore i prvu i drugu postavu

Posted

ne vjerujes u dynamic duo? :( koliko ce jamal imati poena po mecu? 25?

Kako ne verujem? Vidis da sam upisao dve pobede. A Crawful ce tovariti kao i uvek. Bice cirkus kako ce on i point god da nam pisaju po pnr odbrani.

Posted

Sta mislite, koliko mogu Klipersi u potencijalnom polufinalu ako budala Grifin ne bude (samo)destruktivnom modu? GSW ima mnogo bolju klupu, ali cini mi se da ni ovi nisu tako tragicni kao prosle godine.

Posted

Grifin je pokidao u prošlom plejofu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...