Grandilof Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Heh mislio sam da je Houston gotovo sigurno out, kad eto ti sad. Veceras DWill, Dirk i Wes dobise u Juti, ovi jos pre toga izgubili kuci od LAC gde su ovi igrali bukvalno bez cele prve petorke (Crawford ih unistio i pogodio za pobedu). Houston dobije poslednju prtoiv Kingsa kuci i upadaju bez obzira na Jazz (conference record bolji, a 2-2 su). Portland mi tu deluje skoro sigurno peti, dok ce recimo SA - Dallas odlucivati da li ce to biti i u PO ili ce ipak biti Memphis - SA. Videh pre toga malo Boston - Charlotte, uzas od 2/4 Celticsa, i da Rus zmaj
J.R. Cash Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Kakva jebena steta za Jutu, zasluzili su plejof ove godine. Gobert izvrnuo zglob u drugoj cetvrtini, a dva najbolja igraca odigrala ko penis. Mislim da su sutirali 1 od 16 kombinovano za tri, vecina skroz otvoreni spot up sutevi. Sad su sigurno ispali, od Hjustona se svasta moze ocekivati, ali tesko da ce da izgube doma od Kingsa. Dalas ima tie breaker u odnosu na Memfis i Portland, zavrsice sigurno ispred Memfisa, dok bi Portland valjda trebalo da dobije Jokica kod kuce u sredu.
Grandilof Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) ...Dalas ima tie breaker u odnosu na Memfis i Portland, zavrsice sigurno ispred Memfisa, dok bi Portland valjda trebalo da dobije Jokica kod kuce u sredu. Da bi kojim slucajem Memphis zavrsio ispred Dallasa treba im jedna podeba na 2 gostovanja (LAC i GSW) i da SA dobije u Dallasu. Znaci gotovo bez sansi, cak i da dobiju tu jednu, Dallas ce zapeti da ne ide na SA, a ovi se nece buniti da idu na Memphis. Vi dobijete Denver i peti ste. Za Istok neci ni da se trudim da gledam ovo od 3. do 6. mesta. Nek' bude kako bude, mrzi me da proveravam, a i ima jos dosta meceva koji odlucuju. Edited April 12, 2016 by Grandilof
number_9 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Je l` to sada najbrzi tripl-dabl u NBA? Imao je pre neku sezonu isto neki brzinski, za 20ak minuta.. taj je valjda bio 2nd fastest Nije, i dalje je drugi. Neki lik je 1955. za 17 minuta uspeo. Edited April 12, 2016 by number_9
Calavera Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 http://espn.go.com/nba/story/_/id/15186679/nba-awards-ballot-part-1 ROOKIE OF THE YEAR 1. Karl-Anthony Towns 2. Kristaps Porzingis 3. Nikola Jokic
nemoderisani Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 booker > jokic Booker plodi tek od kad se tim raspao, a Jokara plodi od kad je stigao u Denver.
Grandilof Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Pricaju sad na TNTu o playoffu, i Chuck mrtav ladan, ma Clippsi ce da prodju GSW i ako GSW osvoji ima da kleci na kolenima cestitajuci im, moj covek. Nego posle ove LAC - Memphis gotovo sigurno poznati parovi : GSW - Houston (Sutra povrh svega ne igraju Boogie, Rondo, i jos par koji su vec duze odsutni za Kingse) SAS - Memphis OKC - Dallas LAC - Portland
Have_Fun Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Veceras mu je poslednji mec u NBANikada ga nisam voleo jer mrzim LakerseEvo cisto da se podsetimo kako je to nekada izgledalo, da ga ne pamtimo po ovim poslednjim sezonama kada se mucio sa povredama, formom itd Vozdra Kobisa o/
Grandilof Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ajde i ovo, posto pada rekord veceras, koja lakoca...
Recommended Posts