Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Heh mislio sam da je Houston gotovo sigurno out, kad eto ti sad. Veceras DWill, Dirk i Wes dobise u Juti, ovi jos pre toga izgubili kuci od LAC gde su ovi igrali bukvalno bez cele prve petorke (Crawford ih unistio i pogodio za pobedu). Houston dobije poslednju prtoiv Kingsa kuci i upadaju bez obzira na Jazz (conference record bolji, a 2-2 su). Portland mi tu deluje skoro sigurno peti, dok ce recimo SA - Dallas odlucivati da li ce to biti i u PO ili ce ipak biti Memphis - SA.

Videh pre toga malo Boston - Charlotte, uzas od 2/4 Celticsa, i da Rus zmaj  :Hail:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakva jebena steta za Jutu, zasluzili su plejof ove godine. Gobert izvrnuo zglob u drugoj cetvrtini, a dva najbolja igraca odigrala ko penis. Mislim da su sutirali 1 od 16 kombinovano za tri, vecina skroz otvoreni spot up sutevi. Sad su sigurno ispali, od Hjustona se svasta moze ocekivati, ali tesko da ce da izgube doma od Kingsa. Dalas ima tie breaker u odnosu na Memfis i Portland, zavrsice sigurno ispred Memfisa, dok bi Portland valjda trebalo da dobije Jokica kod kuce u sredu.

Posted (edited)

...Dalas ima tie breaker u odnosu na Memfis i Portland, zavrsice sigurno ispred Memfisa, dok bi Portland valjda trebalo da dobije Jokica kod kuce u sredu.

Da bi kojim slucajem Memphis zavrsio ispred Dallasa treba im jedna podeba na 2 gostovanja (LAC i GSW) i da SA dobije u Dallasu. Znaci gotovo bez sansi, cak i da dobiju tu jednu, Dallas ce zapeti da ne ide na SA, a ovi se nece buniti da idu na Memphis. Vi dobijete Denver i peti ste. 

Za Istok neci ni da se trudim da gledam ovo od 3. do 6. mesta. Nek' bude kako bude, mrzi me da proveravam, a i ima jos dosta meceva koji odlucuju.

Edited by Grandilof
Posted

20pts 15ast

na 2:18 podseca na nekoga :)

Posted (edited)

Je l` to sada najbrzi tripl-dabl u NBA?

Imao je pre neku sezonu isto neki brzinski, za 20ak minuta.. taj je valjda bio 2nd fastest

Nije, i dalje je drugi. Neki lik je 1955. za 17 minuta uspeo.

Edited by number_9
Posted

Jokara car...a bice sve bolji i bolji

Posted

booker > jokic

Booker plodi tek od kad se tim raspao, a Jokara plodi od kad je stigao u Denver.

Posted

Raspali su se oni davno pre nego sto je on stigao  :lolol:

Posted

Pricaju sad na TNTu o playoffu, i Chuck mrtav ladan, ma Clippsi ce da prodju GSW i ako GSW osvoji ima da kleci na kolenima cestitajuci im, moj covek.  :lolol:

Nego posle ove LAC - Memphis gotovo sigurno poznati parovi : 

GSW - Houston (Sutra povrh svega ne igraju Boogie, Rondo, i jos par koji su vec duze odsutni za Kingse)

SAS - Memphis

OKC - Dallas

LAC - Portland

Posted

Veceras mu je poslednji mec u NBA

Nikada ga nisam voleo jer mrzim Lakerse

Evo cisto da se podsetimo kako je to nekada izgledalo, da ga ne pamtimo po ovim poslednjim sezonama kada se mucio sa povredama, formom itd

Vozdra Kobisa o/

Posted

Ajde i ovo, posto pada rekord veceras, koja lakoca...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...