Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

meni je neverovatno da jos uvek ne znaju izgovarati dragicevo prezime.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

With the Golden State Warriors having wrapped up the No. 1 seed in the Western Conference, coach Steve Kerr said he is leaning toward resting his players but that the team will meet to discuss the issue.

“We are going to talk about it tomorrow,” Kerr said Thursday night after the Warriors’ 112-101 win over the San Antonio Spurs, their 70th victory of the season. “We’ve been putting it off for as long as we were able to, which was until we got the 1-seed. Now that we have that, I’m inclined to give some guys some rest if they need it, but I’ve sort of made a pact with the guys that if they are not banged up and they are not tired and if they want to go for this record or whatever then — so we got to talk.”

Jebo ih rekord....ionako bi dobili '96 Bullse bez problema

Posted

i da se sutra skupe, pa da odigraju...

Posted (edited)

Cak i da zanemarimo klasiku tipa Jordan vs Curry, ali samo treba zamisliti njihov small ball protiv ekipe koja komotno moze da vrti Rodmana i Pippena do iznemoglosti.

Pritom se usled ovog njihovog rekorda i hype dosta zaboravlja da ih je sakati Klivled prilicno namucio prosle godine, a rekord u ligi gde 10 ekipa tankuju od januara i Kobi pravi oprostajni cirkus su uporedive sa 96tom taman koliko i moj basket u ulici sa El.

Edited by Blud
Posted (edited)

Da, 95/96 si imao more kompetitivnih ekipa u kojima su najbolji igrači bili Bryant Reeves, Dino Rađa, Oliver Miller ili Mahmud Abdul-Rauf.

edit:

ti Bulsi su precenjeni, i verovatno nisu bolji od '91 a naročito ne od '92 Bulsa. '96 su imali 7 utakmica protiv Toronta i Vankuvera, plus je kvalitet lige generalno počeo lagano da pada u odnosu na rane 90te

Edited by dillinger
Posted

Da, 95/96 si imao more kompetitivnih ekipa u kojima su najbolji igrači bili Bryant Reeves, Dino Rađa, Oliver Miller ili Mahmud Abdul-Rauf.

edit:

ti Bulsi su precenjeni, i verovatno nisu bolji od '91 a naročito ne od '92 Bulsa. '96 su imali 7 utakmica protiv Toronta i Vankuvera, plus je kvalitet lige generalno počeo lagano da pada u odnosu na rane 90te

to sto je konkurencija bila slaba, ne znaci da su precenjeni. a i ona ekipa bi bila prilicno zajeban matchup za ovaj golden state.

that said, oni lakersi koji su zamalo ocistili playoff bi verovatno isamarali i jedne i druge.

Posted

Pa nisu ni ti Lejkersi imali ne znam ni ja kakvu konkurenciju , ako sad idemo tom logikom da je Dino Radja bio medju top centrima 96(lol) ili da su Toronto ili Vankuver bolje ekipe od FIladelfije ili Netsa. Uvek se mogu naci razlozi da je pre ili sada liga bila daleko bolja i to je dosta subjektivno. 

Po meni glavna stvar u tom fiktivnom matchupu je da li bi se sudilo kao 96te ili danas, sve ostalo je ni tamo ni vamo. Bullsi iz 96te su savrsen matchup da dobiju GSW, dok recimo Lejkersi iz 2001 mi deluju kao odlicna kombinacija da se suprotstave i jednima i drugima, naravno ako je PJ na klupi LA. 

Posted

Kadgod neko krene da poredi GSW sa Bullsima i Stepa sa Jordanom, prvo sto mi padne na pamet jeste koliko su oni zapravo dobri da ljudima uopste padne na pamet da ih uporedjuju, obzirom na mitski status koji ovi drugi (sa razlogom) danas imaju.

Posted

To je zapravo tacno, jer su recimo Kobi i LBJ poredjeni sa MJ sa poprilicnom zadrskom

Posted (edited)

Pa nisu ni ti Lejkersi imali ne znam ni ja kakvu konkurenciju , ako sad idemo tom logikom da je Dino Radja bio medju top centrima 96(lol) ili da su Toronto ili Vankuver bolje ekipe od FIladelfije ili Netsa. Uvek se mogu naci razlozi da je pre ili sada liga bila daleko bolja i to je dosta subjektivno. 

Po meni glavna stvar u tom fiktivnom matchupu je da li bi se sudilo kao 96te ili danas, sve ostalo je ni tamo ni vamo. Bullsi iz 96te su savrsen matchup da dobiju GSW, dok recimo Lejkersi iz 2001 mi deluju kao odlicna kombinacija da se suprotstave i jednima i drugima, naravno ako je PJ na klupi LA. 

Pa ti si napisao da rekord nije relevantan u ovakvoj ligi sa Kobeom i 10 timova koji tankuju itd. Rekoh da ova liga nije slabija od one u sezoni 95/96, štaviše. Jednostavno tih godina se liga prenaglo proširila a nisu se imali toliki rosteri odakle popuniti jer su negde od Robinsona do Ajversona draft generacije bile prilično slabe (čast izuzecima tipa Šek, Hil itd), naglo je opala efikasnost, FG% a Džordanova generacija već duboko u tridesetim je vodila glavnu reč. Na stranu što su tad Bullsi bili u slabijoj konferenciji od ove gde je GSW danas.

Kad bi ih u nekom paralelnom univerzumu sparili naravno postoje i argumenti pro i kontra i jednih i drugih ali oni Bullsi su imali vrlo limitiran sastav (zato su bili bolji 92 kad su imali Granta Armstronga, Cartwrighta itd itd), ne bi im bilo lako protiv ove mlađe ekipe koja puca sa svih pozicija i koja bi odmarala vedete sa igračima Livingston, Barbosa, Igoudala, Ezeli...PJ je mogao samo da sanja o takvoj klupi.

@ Joe D

zbog neizostavne priče o rekordu nameće se poređenje ove dve ekipe. Jasno da su oni Lejkersi možda najbolji ikada 

Edited by dillinger
Posted

Glupo je sto stavljaju sve zive skokove i dodavanja.

A Dankan sto je pripalio Nurkicu bananu  :0.6:

Posted

Pa nisu ni ti Lejkersi imali ne znam ni ja kakvu konkurenciju , ako sad idemo tom logikom da je Dino Radja bio medju top centrima 96(lol) ili da su Toronto ili Vankuver bolje ekipe od FIladelfije ili Netsa.

pa nije ni da nisu, zapad je bio jak tad. a ocistili su i jailblazerse i spurse koji su imali prednost domaceg terena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...