Grandilof Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Sve ti poljubim kad JJ Barea zari i pali tamo u Dallasu i spasava im playoff...
Ros Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Sve ti poljubim kad JJ Barea zari i pali tamo u Dallasu i spasava im playoff... i donosi titule u fantaziju :)
Kanzas siti zez Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Car JJ Barea! Zavoleo sam ga u onom plejofu kad su Mavsi uzeli titulu. Kako je samo razmontirao odbranu Lakersa u poslednjem mecu velikog Fila Jacksona. Samo 1,80 a jebe. Dokaz da velicina nije bitna
Krangovo telo Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 http://sports.yahoo.com/news/sources--bryan-colangelo-to-succeed-sam-hinkie-as-76ers-general-manager-012928256.html Ode Hinki, preigrao se. Sad su glavni otac i sin Colangelo. Fuck the proces :-D
Joe D Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) neshvaceni genij, setice se njegove vizije jednog dana kad budu igrali plejof, kroz 8 godina. Edited April 7, 2016 by Joe D
nemoderisani Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 http://sports.yahoo.com/news/sources--bryan-colangelo-to-succeed-sam-hinkie-as-76ers-general-manager-012928256.html Ode Hinki, preigrao se. Sad su glavni otac i sin Colangelo. Fuck the proces :-D Bio je pre neki dan kod Zach Lowea u podcastu, mislio sam da mi baguju zvučnici kolike je pauze pravio pre svakog odgovora, i delovao smoreno procesom
Grandilof Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Sad tek vidim na poluvremenu ovde da je Houston izgubio kod kuce od Phoenix-a ?! Pa dobro, nista od playoffa...
Sandens Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Sad tek vidim na poluvremenu ovde da je Houston izgubio kod kuce od Phoenix-a ?! Pa dobro, nista od playoffa... kakvi luzeri, drago mi je sto će playoff gledati na tv-u. ako ih zanima. sunsi, s druge strane, ne znaju propisno ni da tenkuju, jašu pj tuckera i chandlera na 3 tekme pred kraj ove armagedon sezone. 5th pick, here we come. netsi pak jure simmonsa iili ingrama za boston. kakav promašaj od franšize.
Have_Fun Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Zar niko da napise da su Warriorsi jedna od 2 ekipe IKADA koje su uzele 70 pobeda za sezonu (ucukali jutros Spurse lagano)Mala vest? :)Sa druge strane, Bullsi i Rocketsi su 2 ekipe koje su zamenile trenere koji su ih ubacivali u plejof cak i kada je roster bio desetkovan povredama, a sa ovim novim vodjama, isti ce gledati preko TV-aGood job
Blud Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=9-LjexFAeTE Bobi u Shaqtin Hardenu sam se zapravo glasno nasmejao
Have_Fun Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 With the Golden State Warriors having wrapped up the No. 1 seed in the Western Conference, coach Steve Kerr said he is leaning toward resting his players but that the team will meet to discuss the issue. “We are going to talk about it tomorrow,” Kerr said Thursday night after the Warriors’ 112-101 win over the San Antonio Spurs, their 70th victory of the season. “We’ve been putting it off for as long as we were able to, which was until we got the 1-seed. Now that we have that, I’m inclined to give some guys some rest if they need it, but I’ve sort of made a pact with the guys that if they are not banged up and they are not tired and if they want to go for this record or whatever then — so we got to talk.”
Recommended Posts