Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Memphis je odavno u problemu, sad treba dobiti jednu, dve utakmice, Chi, @LAC, 2x GSW split i gostovanje Dallasu. Najveca sansa, ako LAC odmara celu petorku recimo i Chicago veceras. Mogli bi oni da zavrse sezonu sa 10-11 poraza u nizu i po meni sada i bolje da ne ulaze u taj playoff, bice samo topovska hrana. 

Teksaski derbi sutra Houston - Dallas dosta toga odlucuje. 

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izgubise Warriorsi

Sta se desavalo u OT ako je gledao neko, kasnio sam na bus -.-

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Izgubise Warriorsi

Sta se desavalo u OT ako je gledao neko, kasnio sam na bus -.-

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Pa nista, promasili su sve sto su sutnuli iz daljine. Livingston im je bio najraspolozeniji za igru. Wolvsi postovali preko Wigginsa i KAT i prelomili.

Posted

Nista od rekorda za GSW?

Posted

valda 4 preostale utakmice moraju da dobiju a od toga 2 puta igraju sa san antoniom

Posted

Mislim da ce tu jedino klimavo da bude u SA. Debili su ako se budu opterecivali time sedam dana pred PO.

Posted

ne bi me cudilo i da su namerno stavili u drugi plan obaranje rekorda. Ogroman pritisak bi bio na njima da su ga oborili.

Posted (edited)

ne bi me cudilo i da su namerno stavili u drugi plan obaranje rekorda. Ogroman pritisak bi bio na njima da su ga oborili.

Mensečini da ga jure tj. da su ga do sinoć jurili.. Curry 40 minuta, ostali isto igraju umesto da ih malo odmori..

Edit: sad pogledao, 43 minuta, Klay 40

Edited by zoki
Posted

Ne da ga jure, nego su se toliko opteretili rekordom da im utice na igru. I to je odlicna stvar. Nek odmaraju, ako je uopste potrebno, u prvoj rundi plejofa. Kao da mogu da izgube vise od jedne utakmice u toj seriji.

Posted

Blic kaze da je Bjelica izdominirao, ali eto, jbg , ne vidi se u statistici  :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...