Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pre dva dana Lowe poceo podcast impresijom kako se nikad nije desilo da jedan tim dobije sve utakmice na domacem terenu i da ce to mozda uspeti samo Golden Stejtu i San Antoniju :D

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hahaha nisam gledao, a bookmarkovao sam jer su ih i prošli put baš namučili Seltiksi, i odlično igraju protiv njih. Drago mi je. Voleo bih da GS uzme rekord za pobede u sezoni, ali da Spursima ide ovaj sa domaćim utakmicama.

Posted

Pa sto onda nisi pisao o porazu?

30+min je sve garbage time?

Mislio sam da ce mozda nekome biti interesantno da vidi brojeve i nekih drugih igraca koji nisu zvezde a odigrali su ok utakmice kada su dobili minute.. pritom je jedan brat od trenutno najpopularnijeg igraca na svetu

Izvinjavam se vrhovnim poglavarima i forumpolicajcima na prethodnom spam postu

Plz, dont shoot!

Posted

Pa izignorisa ti pohvalu da bi se obračunao sa kritikom koja je verovatno zezanje, jer ne verujem da nekome može da smeta statistika koju postavljaš, naprotiv.

Posted (edited)

Blazersi (40-36) ako dobiju veceras, na korak su od Grizlija (41-35) i 5. mesta :)

S druge strane ekipa iz Memfisa ako ovako nastavi, ispasce iz plejofa.. vezali su 5 poraza (2-8 na poslednjih 10 meceva)
Gostuju @ ORL, DAL, LAC, GSW, a docekuju CHI i GSW

6. Portland ceka MIA, OKC, DEN, MIN, gostuju u GSW i SAC

7. Dalas (38-38) ceka HOU, MEM, SAS, a idu na gostovanja kod MIN, LAC, UTA

8. Juta (38-38) docekuje LAC, SAS, DAL a odlaze u PHX, DEN, LAL

9. Hjuston (37-39) kuci sa OKC, PHX, LAL, SAC a na strani sa DAL i MIN

Na Istoku

7. DET (40-36) docekuju CHI, WAS, MIA a odlaze na megdan ORL, MIA, CLE

8. IND (39-36) ceka CLE, BKN, NYK, gostuju PHI, NYK, TOR

9. CHI (38-37) docekuju DET, CLE, PHI, gostuju MIL, MEM, NOP

Veceras je duel CHI-DET

Edited by Have_Fun
Posted (edited)
Griffin se vraca veceras, ali ce nakon zavrsetka sezone morati na operaciju

Blake Griffin may need offseason surgery to repair his quad injury

Blazersi prisli na 0.5 zaostatka u odnosu na Grizlije, gostuju veceras GSW-u dok ekipa iz Memfisa ide u Orlando

Bullsi su ovim porazom verovatno izduvali za plejof, Jimmy odigrao zverski 28pts, 17sk, 12ast (nesto losiji u sutu za 3)
Edited by Have_Fun
Posted

Kakva je muka gledati Netse i Pelikanse, ne zna se ko je grdji. Jedino onaj mali Frejzer nesto ume sa loptom, ostali da te bog sacuva ili ubije. Bruklin ima dvojicu-trojicu dominatnih igraca pod kosem, sve hvataju, ali niti su u stanju da zavrse niti da ubace loptu sa penala. Karasev izgleda kao da ni ABA ligu ne bi mogao da igra, vrti nekakve pikove gde na kraju lopta zavrsi na deset metara od kosa dve sekunde pre kraja napada. Jedino se igralo nesto malo kosarke kad je treca... petorka Nju Orleansa igrala u drugoj cetvrtini.

Posted

Pa sta drugo ocekivati i od jednih i od drugih? Najtuznije je sto zapravo i ne tankuju nego satro pokusavaju da budu ozbiljne ekipe.

Posted

jebote ako ova minesota ne igra najruzniji i najbesmisleniji basket koji sam gledao.

kao da nemaju trenera. nije mi jasno kako uopste uspevaju da namuce nekog, a kamoli da pobede.

bjelica jako ocigledno bojkotovan u napadu, al zato ne igra odbranu.

Posted

cek da towns napravi taj triple double, pa mozda i pocnu da igraju kosarku

Posted

Koliko me nervira Harden sa ovim trazenjem kontakta kod ulaza...

Posted

Houston je neunistiv. Od ovih 38 pobeda, jedno 20 su dobili tako sto su okrenuli dvocifren zaostatak u drugom poluvremenu. 

Kakva je muka gledati Netse i Pelikanse, ne zna se ko je grdji. Jedino onaj mali Frejzer nesto ume sa loptom, ostali da te bog sacuva ili ubije. Bruklin ima dvojicu-trojicu dominatnih igraca pod kosem, sve hvataju, ali niti su u stanju da zavrse niti da ubace loptu sa penala. Karasev izgleda kao da ni ABA ligu ne bi mogao da igra, vrti nekakve pikove gde na kraju lopta zavrsi na deset metara od kosa dve sekunde pre kraja napada. Jedino se igralo nesto malo kosarke kad je treca... petorka Nju Orleansa igrala u drugoj cetvrtini.

Dobro, to je bila D league utakmica. Netsi bez tri, New Orleans bez pet najboljih igraca. Dovoljno je da vidis da su Frazier i Babbit najbolji igraci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...