Malvo Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Raspala se druga petorka Klipersa, sto nije neko iznenadjenje. Ali ovo sa Klivlendom ne izgleda dobro - ni igra, ni atmosfera oko tima, ni govor tela. Kad se uporedi sa Golden Stejtom ili San Antoniom... Nebo i zemlja.
Blud Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 I deluje mi da on sam ne moze da se nosi sa pritiskom da mora da donese prsten u Klivlend I ja ovo cesto pomislim, a onda se setim kako je bukvalno sam gurao one raspale invalide prosle sezone kroz play off. Realno da je Kajri bio zdrav, verovatno bi uzeli jos jednu pobedu GSW, makar na konto toga da LBJ ne bi bio fizicki izmrcvaren. Ove sezone, ipak, GSW i SA deluju mnogo spremnije za PO i cini mi se da OKC i Cle nemaju sta da traze. Dosta ce zavisiti od matchupova, pre bih stavio pare na Kliperse nego Okc, kontra svim RW fanovima :d
Joe D Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 da li ce janis biti najbolji igrac u ligi za koju godinu ako nabaci sut? ili ako ne nabaci.
Sandens Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Odlicno draftuju ovi tvoji, Booker ce bii igracina. Jos da imaju neku ideju kuda bi dalje. pa evo sarver je rekao pre neki dan da ce graditi ekipu oko bookera i lena, sto se vec i vidi po njihovoj ulozi na terenu. mcdonough je inace odlican drafter, jebe ga free agency ocigledno.
J.R. Cash Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 da li ce janis biti najbolji igrac u ligi za koju godinu ako nabaci sut? ili ako ne nabaci. Jesi li gledao onu dominaciju sinoc? Jeste da je bilo protiv mucenog Bojana Bogdanovica i ostalih D-League igraca, ali :drool: Kad krenu midzeti da se odbijaju od njega dok prodire ili kad povuce coast to coast Ono kucanje sa isprekidane linije kad je krenuo u dvokorak sa trojke Monroe s druge strane Hvala svevisnjem sto nije prihvatio ponudu Portlanda letos. pa evo sarver je rekao pre neki dan da ce graditi ekipu oko bookera i lena, sto se vec i vidi po njihovoj ulozi na terenu. mcdonough je inace odlican drafter, jebe ga free agency ocigledno. Dobar je Sarverara. Sad ce da gradi ekipu oko njih dvojice kad je prethodnu unakazio svojom ambicijom i nestrpljenjem. Doduse, to ne mora nuzno da bude lose. Pitanje je koliki je bio palfon one grupe igraca. Nego, ako su tako odlucni da grade tim oko Bookera i Lena, koji ce im moj PJ Tucker. Ako dajes kljuceve u ruke dvojici klinaca, takav igrac se trejduje za pik rutinski, a nije da nisu mogli. Valjalo bi i Bledsoa da uvaljalju negde sto pre iako mu je znacajno opala vrednost. I nije njih ujebao los free agency. Potpisivali su koga su hteli, a bili su mnogo blizi nego sto se mislilio da im uspe kamikaza misiija dovodjenja Aldridgea. Ocigledno imaju nekakav appeal. Problem je nedostatak vizije i mahnito jurenje tudjih superstarova umesto davanja sanse svojim igracima da se razviju do tog statusa. Zahvaljujuci dobrom draftovanju, u boljoj su poziciji nego sto zasluzuju. Videcemo da li im je doslo iz dupeta u glavu. Nisam optimista.
Have_Fun Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Bullsi veceras bez prve petorke Ne igraju D-Rose, Gasol, Dunleavy, Noah je gotov odavno, i najavljuju da je Jimmy upitan Gotova je ova sezona za Bullse Nema nista od plejofa I koj' qrac su sutnuli Tibsa :@ I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Have_Fun Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Izgleda da je Nate Robinson potpisao za Hapoel I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Grandilof Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Bacim pogled na statistke utakmica u prekidima, Bogdanovic munuo 35 tek malo vise od pola trece proslo (Sixersi doduse :D).
Kanzas siti zez Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Dirk ce u nastavku sezone igrati centra. Veceras protiv Cavs-a, prenos na SK
dillinger Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 With Thursday's win over Portland, the Spurs now lead the all-time series with the Blazers 80-79, giving them a winning all-time record over EVERY NBA team. http://stats.nba.com/featured/san_antonio_vs_everybody_2016_03_18.html?ls=iref:nbahpt6e
Recommended Posts