Have_Fun Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Povredjeno pola ekipe Grizlija pa se Lance razgoropadio :)
Grandilof Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Sad tek vidim i da je Chalmers pokidao Ahilovu, pa su ga wave-ovali. Ocel' tamo imati ko uopste citav, da privedu sezonu kraju...
J.R. Cash Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Dok su bili zdravi, igrali su ko penis, sad im ne igra pola tima i opet imaju 39-26. Go figure! Mada imam utisak da bi bili nalupani u seriji protiv bilo kog od prvih devet timova sa Zapada. Mozda bi jedino mogli da se nose sa onom polovnom druzinom iz Dalasa. Inace, ovaj GSW ce rutinski postati dinastija ako Stephovi zglobovi dozvole. Osim najbitnije stvari - igraju najbolju kosarku, poseduju i ostale, nazovimo ih sporedne osobine velikih timova. Prljavi su u igri do zla boga, u cemu prednjaci Bogut, koji cupa, grebe, udara i povlaci sve sto se krece dok ona dvojica lete okolo. Niposto ne vole da gube, u stanju su da se posvadjaju medjusobno kad ne ide (Green i svlacionica u OKC). A u poslednje vreme primecujem da su razvili i sampionsku aroganciju. Na primer, mnogo ih je pogodilo sto su Blazersi uzivali dok su im pisali u usta onomad. Valjda je Lillard trebalo da im sa javno iznini i obeca da se vise nece usuditi da im utrpa 50 poena, sta li. Jer njihov klupa uopste ne skace kad trinaesti igrac pogodi trojku na + beskonacno. Uz to su i istinski nesebican tim. Jedino odstupanje je sto im se sve cesce desava da igraju neodgovorno i sa pola gasa, ali moze im se. Edited March 12, 2016 by J.R. Cash
Have_Fun Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Je l` se ovo Schroder povredio nesto?Sad upalih da pogledam rezultate i vidim da je igrao tek 3min
Blud Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Inace, ovaj GSW ce rutinski postati dinastija ako Stephovi zglobovi dozvole.. Meni se javljaju Spursi koji laganica dobijaju finale kao onomad protiv Heata
Kanzas siti zez Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) ja mislim da Spursi ne mogu u nizu da izbace OKC i GSW. A onda na sve to i Cleveland. Ne leze im ni jedni ni drugi, Parker ne moze da se nosi sa Stephom i WEstbrookom i ne vidim kako ce to moci da rese. Ajde protiv OKC Parkera donekle mozes da krijes na Waitersu, ali protiv onih azdaja ni to ne pali. Plus, problem sa small ball postavom GSW-a. Ako bih morao da se kladim kome bih dao najvece sanse da izbaci GSW rekao bih: LAC u nekoj ludoj suterskoj formi. Edited March 13, 2016 by Kanzas siti zez
Grandilof Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 A isto to vazi i za GSW sto se tice rasporeda. To na Zapadu se jos nista ne zna ko ce biti treci i cetvrti, 'ajde da uzmemo da su GSW i SA prvi i drugi sigurno. Svako sa svakim moze da igra tu bez problema po meni, eto ti navodis OKC za SA, prosle godine su LAC izbacili SA, a sezonu pre GSW, tako bice svacega. Spursi kad su uzeli titulu tokom sezone su recimo imali 0-4 protiv OKC. Nista to ne znaci u playoffu, tu je prvo forma, povrede, malo domaci teren i malo sreca. Jedan povredjen igrac mnogo menja, i to ne mora najbolji. Prosle godine Spursi su ogromnih problema imali recimo zbog izostanka Splittera. OKC od finala sa Heatom se nisu sastavili sa povredama. A zamisli slucaj recimo GSW igra Draymonda i/ili Klaya (neka paralela sa Cavsima). I ove godine ih ceka sigurno dosta tezi raspored od NOP, Memphisa i Houstona i dosta vise utakmica... Naravno da izgledaju brutalno trenutno, i da je tesko sada protivureciti nesto, ali mene ne bi iznenadli recimo cak i da obore rekord i onda ispuse. Koliko sam se puta nagledao ludackih regularnih sezona gde posle ne zavrse posao u PO nekako. New England pokusaj 19-0, pa onda sezona GB posle SB 13-0 gde je izgledalo da ce oni to uraditi, u hokeju poslednjih 10ak,15 godina ne znam da li je jednom ili dvaput ekipa uzela SC sa Presidents Trophy, u MLB ekipa sa 100+ wins skoro nikada ne uzima WS. Ima primera milion tako da nije nezamislivo. Playoff je ipak malo drugaciji. Tako cu i ja go Spurs go. PS 'de si Answere nema te sto godina... :D
Sandens Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Inace, ovaj GSW ce rutinski postati dinastija ako Stephovi zglobovi dozvole. Osim najbitnije stvari - igraju najbolju kosarku, poseduju i ostale, nazovimo ih sporedne osobine velikih timova. Prljavi su u igri do zla boga, u cemu prednjaci Bogut, koji cupa, grebe, udara i povlaci sve sto se krece dok ona dvojica lete okolo. Niposto ne vole da gube, u stanju su da se posvadjaju medjusobno kad ne ide (Green i svlacionica u OKC). A u poslednje vreme primecujem da su razvili i sampionsku aroganciju. Na primer, mnogo ih je pogodilo sto su Blazersi uzivali dok su im pisali u usta onomad. Valjda je Lillard trebalo da im sa javno iznini i obeca da se vise nece usuditi da im utrpa 50 poena, sta li. Jer njihov klupa uopste ne skace kad trinaesti igrac pogodi trojku na + beskonacno. Uz to su i istinski nesebican tim. Jedino odstupanje je sto im se sve cesce desava da igraju neodgovorno i sa pola gasa, ali moze im se. treba pomenuti i draymonda greena kome sudije konstantno dopustaju kretanje u blokovima i koriscenje ruku i perfidno guranje u odbrani. mislim, svakako su najbolja ekipa u ligi zbog pozitivnih stvari koje si naveo iznad i steph je najgotivniji superstar od magica naovamo ali neke stvari koje rade ova dvojica (a sudije im standardno tolerisu) uzasno idu na kurac.
Amos Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 PS 'de si Answere nema te sto godina... :D +1 Vrati se Danswere, treba nam uspostavljanje ravnoteze sa svim ovim GSW fanboyevima pred playoff. :P
J.R. Cash Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 go spurs go -1 Meni se javljaju Spursi koji laganica dobijaju finale kao onomad protiv Heata Tesko. A isto to vazi i za GSW sto se tice rasporeda. To na Zapadu se jos nista ne zna ko ce biti treci i cetvrti, 'ajde da uzmemo da su GSW i SA prvi i drugi sigurno. Svako sa svakim moze da igra tu bez problema po meni, eto ti navodis OKC za SA, prosle godine su LAC izbacili SA, a sezonu pre GSW, tako bice svacega. Spursi kad su uzeli titulu tokom sezone su recimo imali 0-4 protiv OKC. Nista to ne znaci u playoffu, tu je prvo forma, povrede, malo domaci teren i malo sreca. Jedan povredjen igrac mnogo menja, i to ne mora najbolji. Prosle godine Spursi su ogromnih problema imali recimo zbog izostanka Splittera. OKC od finala sa Heatom se nisu sastavili sa povredama. A zamisli slucaj recimo GSW igra Draymonda i/ili Klaya (neka paralela sa Cavsima). I ove godine ih ceka sigurno dosta tezi raspored od NOP, Memphisa i Houstona i dosta vise utakmica... Naravno da izgledaju brutalno trenutno, i da je tesko sada protivureciti nesto, ali mene ne bi iznenadli recimo cak i da obore rekord i onda ispuse. Koliko sam se puta nagledao ludackih regularnih sezona gde posle ne zavrse posao u PO nekako. New England pokusaj 19-0, pa onda sezona GB posle SB 13-0 gde je izgledalo da ce oni to uraditi, u hokeju poslednjih 10ak,15 godina ne znam da li je jednom ili dvaput ekipa uzela SC sa Presidents Trophy, u MLB ekipa sa 100+ wins skoro nikada ne uzima WS. Ima primera milion tako da nije nezamislivo. Playoff je ipak malo drugaciji. Tako cu i ja go Spurs go. PS 'de si Answere nema te sto godina... :D Dobro, ovo pisemo pod pretpostavkom da nece biti znacajnih povreda. Drugo, skoro savrseni New England ti nije dobar primer jer bi u best of seven seriji oljustio Giantse. I Warriorsi bi izduvali u finalu da se igralo u dve pobede. Da ne pisemo koliko su plejof u bejzbolu i hokeju neuporedivi sa NBA. treba pomenuti i draymonda greena kome sudije konstantno dopustaju kretanje u blokovima i koriscenje ruku i perfidno guranje u odbrani. mislim, svakako su najbolja ekipa u ligi zbog pozitivnih stvari koje si naveo iznad i steph je najgotivniji superstar od magica naovamo ali neke stvari koje rade ova dvojica (a sudije im standardno tolerisu) uzasno idu na kurac. Odlicno draftuju ovi tvoji, Booker ce bii igracina. Jos da imaju neku ideju kuda bi dalje. Vrati se Danswere +1
Malvo Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Kakav raspad Klivlenda, dobro da je trenerska promena donela pozitivne pomake. Uopste se ne zna ko sta igra, osim sto LeKing na svoju licnu inicijativu zove izolaciju kad god misli da treba. Samo sto do sad nisu uspeli da daju kos iz takve akcije.
nemoderisani Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Jako je gadan eksperiment to sa Lebronom u Klivlendu. Ne sećam se da je neki igrač imao toliki uticaj u organizaciji kao on u Cavsima.
Bogotac Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 I deluje mi da on sam ne moze da se nosi sa pritiskom da mora da donese prsten u Klivlend
Recommended Posts