Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni je kao ljudskom bicu apsolutno nestvarno  koliko se nijedan uspeh ne prasta,kao ovo sad  sto Curry radi,neverovatno  je koliko  ljudi ne mogu da podnesu neciji uspeh,koliko pokusavaju na sve nacine da minimiziraju ovo sto covek radi,ipak ima nesto u tome da cemo sami sebe jednog dana dokrajciti

Posted

Bas nesto slabije pratim ove godine NBA ali sam se kladio sad na Portland protiv Indijane i gledam od pocetka, evo vode 39:27 na kraju prve a Lilard dao 20 poena onako opusteno, bez nekog silovanja i forsiranja. Sta sam propustio, jel on to posle povrede postao neki opasan mamojeb ili ga samo kenja u mecu gde odbrane za sad ne postoje?

A Kari je lud, nije lik sa ove planete. Ne volim ga od starta iz ne znam kojeg razloga pa ga ne volim ni sad ali covek kida, nikad niko nije ovako dominirao sutem kao ovo sto on radi. Nadam se da ih ipak neko moze izbaciti na 4 pobede, mada to zvuci kao naucna fantastika.

Posted

Digao je nivo igre posle povrede - ega kad je izduvao za all star. Mislim da od tad jedino Hjustonu (jos ne mogu da verujem kako su prosuli dve utakmice protiv onih bednika) nije ubacio 30+, a Warriorsima je utrpao 51. Uopste ne siluje, jedino ponekad ispali heat check.

Posted

Djo Djonson deluje kao bas dobar fit za Heat

a i ovaj Richardson poceo fino da igra u poslednje vreme

btw Gallo pokidao 2 ligamenta zgloba

Posted

Šteta što Hasan nije na širem spisku za Rio, bilo bi zanimljivo gledati kako za 15 minuta na terenu beleži triput duplo.

Posted

Poslednjih 10 utakmica Mirze:

15pts 3 trojke

15pts 3 trojke

17pts 1 trojka

14pts 2 trojke

25pts 3 trojke 8 sk

14pts 3 trojke

13pts 3 trojke 6sk

30pts 5 trojki 11 sk

18pts 4 trojke 7 sk

17pts 4 trojke

prosecno 17.8pts uz 3 trojke po mecu

Posted

Mirzi nije bilo tesko da se uklopi sa ostalim indijancima tamo

Posted

Oklahoma se raspala u 4. cetvrtini.

Posted

Pukli 20 razlike poslednjih 5 minuta

Posted

tako je skoro uvek.ova dvojica 70-ak pojena i ostali nista.jebo i trenera i generalnog menadjera

Posted

Hezonja prebio Bullse

Bullsi  :smoris:  playoffu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...