Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeste, lep potez. Samo sto kad se skoro svaka druga njegova partija proglasi za cudesnu/neverovatnu/fenomenalnu/senzacionalnu... ocekivao bi covek gomilu takvih i slicnih poteza.

Moj, uslovno receno rant, je zbog preterivanja u nasim medijima, a ne protiv decka. 

Edited by Jimmy Kowalski
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a sixersi waivovali jakarra sampsona jer su morali napraviti mesta zbog joela anthonyja kojeg su dobili iz ovog trejda. a jakarr je vec potpisao za denver

Posted

Dobi Steph Miami na kraju sa dve trojke, ovi bas solidno odigrali, ali jednostavno ne moze se odbrani.

Posted

Dobi Steph Miami na kraju sa dve trojke, ovi bas solidno odigrali, ali jednostavno ne moze se odbrani.

pa ne moze kad green u bloku pravi 3 faula da bi mu napravio prostor. midjeti :thumbdown:

Posted

Kakav lud mec u Majamiju

SplashBraca resila
Klay vezao 15 poena uzastopno u 4/4, a onda se prikljucio Curry sa 2 "imam-muda" trojke

Posted

Ma to prvi put da sam video da jednom sude sad na ovoj tekmi i to se ovi komentatori ne mogu cudu nacucditi sa njihovog feeda. Oguglao sam na to. :/

Posted

Curry 42pts 7sk 7ast
Klay 33pts

25 zajedno u 4/4 kad se lomio mec

51-5 ATM

Posted

Len ponovo iskrenuo zglob na treningu

I prosle nedelje je zbog povrede na treningu propustio mec

Jebote on i Bayless izginuse na treninzima

Ovaj 2x zeznuo koleno na treningu i zatim propustio 10ak meceva

Jos uvek pauzira zbog ove poslednje povrede

Taman udje u formu i sjebe se

Postojala je mogucnost i da zameni MCWa u prvih 5

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted (edited)

Preporučujem vam najtoplije da stavite stanove, kuće, ušteđevinu, zlato i sve ostalo što ima neku vrednost na pobedu Orlanda protiv GSW večeras...Lepo ćete zaraditi, a ako slučajno od toga ne bude ništa, možete mene kriviti za sve, a ja ću već nekako sa tim morati da živim... #troll

Za one malo ambicioznije preporučujem igranje x-a. Orlando je igrao najviše produžetaka u ligi ove sezone.

Edited by Rick.James
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...