Jimmy Kowalski Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 I corava koka ubode neko zrno Ajd' nadji iz jucerasnje utakmice neki njegov vine. I dare you!
Joe D Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 sta, sad cemo da ocenjujemo kosarkasko umece po broju vine-ova koje napravi za vece?
Joe D Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Pa sta tacno zameras? Uzgred, ne vidim kako po bilo kom osnovu Jokiceva igra moze da bude dosadna, osim ako ne oceujes neka zverska zakucavanja i vesanja na obrucu. Tehnika, pregled igre, repertoar poteza na postu, sut, razumevanje igre, sve mu je na iznadprosecnom nivou za poziciju i za godine. A wow poteza je i te kako imao, samo sto sa stavom da je corava koka mozes uvek da predjes preko toga.
Jimmy Kowalski Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Na kraju tog stava je smajli, koji ti valjda jasno govori koliko sam ga ozbiljno izneo.. Naravno da ima i takvih poteza.. Ja Jokicu ne zameram nista posebno, napisao sam da dobro igra. Izneo sam utisak koji imam kada procitam naslove o njegovim cudesnim partijama i potom odgledam highlightse.
Dionysos Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 па јебига, ако погледаш дејвисову партију од синоћ испашће да није чудесна јер је имао једно атрактивно додавање и 2 или 3 прилично обична закуцавања, све остало шутеви са полудистанце, флоутери, тројке и слично
Jimmy Kowalski Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Pa ako je Jokiceva jucerasnja partija cudesna, onda je zaista tesko naci pravi superlativ za Dejvisovu igru. Jer to se zaista ne vidja svaki dan. Edited February 22, 2016 by Jimmy Kowalski
Dionysos Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 наслови по српским новинама су генерално јадни, али мој коментар је био на квалификовање партије као чудесне или не на основу броја wow потеза
ToniAdams Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 meni su neki segmenti jokiceve igre na momente poprilicno wow s obzirom na to koju poziciju igra i koliko ima godina
189- Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 waitersovi highlightsi nego, varejao potpisao za dubse ;D
Have_Fun Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 nego, varejao potpisao za dubse ;D Potpisan cisto kao osiguranje Ezeli ko zna kad ce se vratiti, nadaju se da ce moci na parket do kraja sezone Bogut opet povredjen Poslednji mec koji su igrali, protiv LAC, petorka je bila Curry Klay Rush Barnes Green Jedini centar u rosteru, Speights je odigra tek nekih 8min
nemoderisani Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Svaki put se smorim kad odgledam Jokiceve highlightse posle bombasticnih naslova o njegovoj brutalnoj partiji. Mislim, lepo se on snasao i dobro igra, ali cak i kad ima ovakav double-double ucinak, nema prakticno nijedan wow potez. Pogledaj na 20. sekundi ovog klipa i na drugom kako bode pile ćoravo. https://www.youtube.com/watch?v=YXLYE0McFU8
nemoderisani Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 :o Potpuno neverovatno! Možda nije, ali je za wow sigurno.
Recommended Posts