J.R. Cash Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) a s kim bi griffin onda igrao ako bi ovi dali bolju polovinu rostera za njega? otperjao bi nakon ovih godinu i po, ko da ga nikad nije ni bilo. realno, denveru ne trebaju ovakve tektonske promene, i sad su tu na rubu play-offa s jednom mladom ekipom + imaju valjda cetiri pika prve runde na sledecem draftu. da sam ja na njihovom mestu, pustio bih mudoja™, jokaru i nurkica da rastu jos par sezona, a u medjuvremenu bih probao da smanjim guzvu pod kosem trejdovanjem farieda ili lauvergnea za nekog pristojnog clana rotacije. Denver je i u ovoj, nikad losijoj, konkurenciji na Zapadu daleko od plejofa. Taj roster nema potencijal da se razvije u kontendera. Ako im se otvorila opcija da se docepaju top 5-10 igraca lige u prajmu, ne treba da cekaju sekunde. Mogli bi ovi da se predomisle, a verujem i da je red dug. Koliko god da su zanimljivi Jokic i Barton njihov plafon je daleko ispod Blakea. Sve ovo ide uz pretpostavku da izboksuju potvrdu da ce Griffin da produzi sa njima. Edited February 15, 2016 by J.R. Cash
1n54jd3r Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) cekajte bre, Griffin u ovakvim klipersima ne cini da je to tim koji moze da dobaci do finala...graditi kontendera oko njega je cist idiotizam (pogotovo sto Denver ne bi mogao da skrpi ni krstenu petorku ako bi pristali na postavljene uslove)...na stranu sto je lik nevidjena smradina Edited February 15, 2016 by 1n54jd3r
Calavera Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 trenutno nemaju taj potencijal, ali s ovoliko pickova i mladim jezgrom tima, ne treba im jos previse kockica da sklope pobednicki mozaik™. meni se cini da bi trade za griffina bio korak u pogresnom smeru, cak i da ovaj hoce da ostane u denveru, prosto zato sto bi im od pravih asseta ostali samo mudiay i nurkic.
Grandilof Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Oni za mene mogu da naprave pometnju, da su prosle godine imali igraca, dva tipa Livingston sa klupe oni su mogli daleko da doguraju (ali jelte imali su sincica Riversa, Big Baby Davisa, Spencera Hawsa i Brata Heda - tesko da moze gore, a fine novce ulozili. Rotacija bila bukvalno 6 sa Jamalom). I kao takvi umrli da izbace Spurse i bukvalno nisu imali snage da zavrse Houston (CP se jos povredio u G7 sa Spursima). Da biram neciju prvu petorku da igra celu utakmicu da mogu, prosle godine izabrao bih njih. Pre godinu i po oni su isti taj Golden State izbacili. E sad to kakav je Griffin i oni kao ekipa to je nesto drugo, ni ja ih kao ekipu nesto ne mirisem, ali oni ce biti u polufinalu Zapada ove sezone gde ce biti klanica. Ove godine probaju sa Pierce-om, Lance je promasaj, mislim da ce probati nekog da dovedu za ovih par dana, uglavnom videcemo sta ce se izdesava. Ja bih se slozio sa Cashom, do igraca takvog kalibra se danas tesko dolazi i odmah bi prihvatio. Recimo mislim da bi Fila bukvalno dala celu ekipu i sve pikove sto su skupili za Griffina, nego ovi ne bi ni to prihvatili :D. Nego eto pokusavaju kroz draft da nabodu takvog sledeceg. E Denver je to isto na manjoj razini. Farried je ogranicen igrac debelo, a ma koliko ja obozavao Roostera ipak nije nivo Griffina, jbg dve operacije kolena nisu pomogle takodje.
J.R. Cash Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 cekajte bre, Griffin u ovakvim klipersima ne cini da je to tim koji moze da dobaci do finala...graditi kontendera oko njega je cist idiotizam (pogotovo sto Denver ne bi mogao da skrpi ni krstenu petorku ako bi pristali na postavljene uslove)...na stranu sto je lik nevidjena smradina Ne, pricati da ne bi trebalo dati Galloa (posle ozbiljne operacije kolena) i Farieda (koga pokusavaju da trejduju vec par godina) za Griffina je cist idotizam. Odnosno nemanje predstave o onome o cemu se prica.
Have_Fun Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Report: Bosh dealing with another blood-clot scare
Dionysos Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) одличан интервју са винсом трећи део је прича о његовом такмичењу у закуцавањима Edited February 16, 2016 by Dionysos
Rick.James Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 The Detroit Pistons have traded Brandon Jennings and Eran Ilyasova to the Orlando Magic for Tobias Harris.
189- Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Report: Bosh dealing with another blood-clot scare nije nemoguce da zavrsi karijeru ako opet ima problema kao prosle sezone.
Calavera Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) The Detroit Pistons have traded Brandon Jennings and Eran Ilyasova to the Orlando Magic for Tobias Harris. dobar posao za pistonse na duzi period, ova dvojica su u zadnjoj godini ugovora, a harris svakako vredi tih 16 miliona po sezoni kad se uzme u obzir koliko ce cap space skociti. jennings je bio zalosno prosecan otkako se vratio iz povrede, dobro da su izvukli bilo sta za njega. doduse, ako zavrse prelazni rok s blakeom kao rezervnim plejom, sumnjam da ce videti play-offa i ove godine. Edited February 16, 2016 by Calavera
Sandens Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Orlando je dao Harrisa za bukvalno 2 expiringa zbog cega??
Timmi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Jer skiles voli ovu dvojicu koju je vec trenirao u milwaukeeju. a harrisa ocigledno i dalje ne voli. vjerovatno istorijski trade. Edited February 16, 2016 by Timmi
Rick.James Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Izgleda je iza trejda trener Orlanda, Skajls, koji je ovu dvojicu trenirao u Milvokiju.
Recommended Posts