goofs Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 a najsmesnja je realno bila pobeda brenta berija Najsmesnija je pobeda Dzona Vola pre dve godine za koju je bilo dovoljno da samo jednom zakuca, Beri je bar kucao sa penala. Maestralna kucanja obojice, do poslednje serije je Gordon bio bolji, onda u poslednjoj nesto slabiji. Reklo bi se Lavine nezasluzeno osvojio, ali covek je kucao windmil sa penala. I ako se ne varam, obojica su sva zakucavanja u finalnoj seriji odradila iz prve, veliki rispekt za to. Ovo takmicenje je otislo u tri lepe onda kad su igraci prestali da budu kreativni sa loptom i poceli da se glupiraju sa rekvizitima poput Dvajtovog Supermen odela, Kriptonejta, Grifin sa onim automobilom itd.
bradilko Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) kako zakuca neki mali harden uvek ovako Edited February 15, 2016 by bradilko
Sandens Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Clippersi su navodno ponudili Griffina Denveru u zamenu za Jokica, Bartona, Gallinarija i Farieda, sto su Nuggetsi odbili.
J.R. Cash Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) Clippersi su navodno ponudili Griffina Denveru u zamenu za Jokica, Bartona, Gallinarija i Farieda, sto su Nuggetsi odbili. Nuggetsi su budale. Jedino ima smisla ako misle da Blake ne bi produzio ugovor sa njima posle sledece sezone. Edited February 15, 2016 by J.R. Cash
1n54jd3r Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 ja ne bih dao ni same Galinarija i Farida a kamoli svu cetvoricu
Joe D Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Da ture Lovernja ili pik umesto Jokica i imaju dobar deal.
Sandens Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) ja ne bih dao ni same Galinarija i Farida a kamoli svu cetvoricu jbt. covek je smradina ali je najbolji power forward lige. i ja kontam, sto drug jr cash rece, da ne veruju da ce griffin ostati u coloradu posle 2017-e, sto je i logicno posto ne bi imao s kime da igra ako bi trejdovali svu cetvoricu. Edited February 15, 2016 by Sundance Kid
J.R. Cash Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 ja ne bih dao ni same Galinarija i Farida a kamoli svu cetvoricu Ja bih dao kompletan Denverov roster za Griffina. Mozda bih se iscimao da ostane Mudojaje ako to ne bi bio deal breaker.
Malvo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Sad ce biti zanimljivo kako ce on da prihvati da ovi hoce da ga trejduju, a neko drugi nece da ga uzme. Ol star igrac, a niko ga nece. Mozda mu i dodje iz dupeta u glavu ako ga nikom ne uvale.
Dionysos Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 било би симпатично да одраде са кливлендом неки трејд за лава
Calavera Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Ja bih dao kompletan Denverov roster za Griffina. Mozda bih se iscimao da ostane Mudojaje ako to ne bi bio deal breaker. a s kim bi griffin onda igrao ako bi ovi dali bolju polovinu rostera za njega? otperjao bi nakon ovih godinu i po, ko da ga nikad nije ni bilo. realno, denveru ne trebaju ovakve tektonske promene, i sad su tu na rubu play-offa s jednom mladom ekipom + imaju valjda cetiri pika prve runde na sledecem draftu. da sam ja na njihovom mestu, pustio bih mudoja™, jokaru i nurkica da rastu jos par sezona, a u medjuvremenu bih probao da smanjim guzvu pod kosem trejdovanjem farieda ili lauvergnea za nekog pristojnog clana rotacije.
189- Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 http://www.theplayerstribune.com/kobe-bryant-30-frames/
Recommended Posts