Jump to content

NBA 2015/2016

78 members have voted

1. 1. prsten

2. 2. mvp

3. 3. bobi, bjelica, jokić

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja tu uhvatio live pobedu spursa kvota 4.90. ali kakvu sansu je na kraju imao payton...

On 11. 2. 2016. at 2:10, 189- said:

ja tu uhvatio live pobedu spursa kvota 4.90. ali kakvu sansu je na kraju imao payton...

moja je bila 3.20

payton i epic fial sa promasenim zicerom za produzetke na 0.9sec  :isuse:

Henderson (POR) igra jos jedan odlican mec

Houston van playoffa. Payton :frust:

Blazersi ih krsnu gde god ih vide :)

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Kakav transfer neprijatnosti sa ovim Kobijevim introima u svakom gradu.. "Two time Olympic gold medalist and aaaa Blaaaack mambaaaaa..." Pa se onda on ponosno smeje a svi tapsu. 

Dok sa druge strane Timi bez ikakve pompe cuti i drzi drugi najbolji skor u ligi (koji bi bio ubedljivo najbolji skor u poslednjih 10 godina da nije poludelih Voriorsa).

поготово што је рекао још пре колико годину дана са симонсом и џејленом да он не би никад правио опроштајну турнеју, да то није његов стил, кад одигра последњу сезону рећи ће крај и то је то

mkg izgleda out celu sezonu. kakav baksuz

Pa on je i trebalo da propusti celu sezonu, pa se misteriozno oporavio dva meseca pre roka i igrao 40 minuta po mecu jakim intenzitetom. Steta, Hornetsi sa njim su mi jedna od interesantnijih ekipa za gledanje u ligi, mogli su da naprave pometnju u plejofu nekom favoritu,

Kako Marvin sabija u Hornetsima sada kad je na isteku ugovora :D

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

kod njih su se svi redom povredjivali. lamb, lin, batum, jefferson, walker, mkg od pocetka...mislim da je i zeller propustio neke utakmice...

nego

kakav je ovo selebrity game, sto ne igra biebs za kanadu?

Konačno dobar skills challenge

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout