Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ja tu uhvatio live pobedu spursa kvota 4.90. ali kakvu sansu je na kraju imao payton...

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja tu uhvatio live pobedu spursa kvota 4.90. ali kakvu sansu je na kraju imao payton...

moja je bila 3.20

payton i epic fial sa promasenim zicerom za produzetke na 0.9sec  :isuse:

Posted

Henderson (POR) igra jos jedan odlican mec

Posted

Blazersi ih krsnu gde god ih vide :)

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Kakav transfer neprijatnosti sa ovim Kobijevim introima u svakom gradu.. "Two time Olympic gold medalist and aaaa Blaaaack mambaaaaa..." Pa se onda on ponosno smeje a svi tapsu. 

Dok sa druge strane Timi bez ikakve pompe cuti i drzi drugi najbolji skor u ligi (koji bi bio ubedljivo najbolji skor u poslednjih 10 godina da nije poludelih Voriorsa).

Posted

поготово што је рекао још пре колико годину дана са симонсом и џејленом да он не би никад правио опроштајну турнеју, да то није његов стил, кад одигра последњу сезону рећи ће крај и то је то

Posted

Pa on je i trebalo da propusti celu sezonu, pa se misteriozno oporavio dva meseca pre roka i igrao 40 minuta po mecu jakim intenzitetom. Steta, Hornetsi sa njim su mi jedna od interesantnijih ekipa za gledanje u ligi, mogli su da naprave pometnju u plejofu nekom favoritu,

Posted

Kako Marvin sabija u Hornetsima sada kad je na isteku ugovora :D

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

kod njih su se svi redom povredjivali. lamb, lin, batum, jefferson, walker, mkg od pocetka...mislim da je i zeller propustio neke utakmice...

nego

Posted

kakav je ovo selebrity game, sto ne igra biebs za kanadu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...