Jump to content

James Leg (Chattanooga, TN, U.S.A.)

Featured Replies

Novi Sad je bio do jaja. Međutim, onaj mi se prostor ni ispunjen kao što je bio u utorak ne dopada. Beton, zveči, ladno, zajebano za ozvučiti + se Džejms žalio da mu monitor nije radio i urlao je iz petnih žila i posle koncerta sam mislio da će da izgubi glas kako je govorio. Ipak nije i sinoć su razvalili Zaječar :)

Inače, uprkos "prihvatljivoj ceni" ulaznice ns ekipa se opet pokazala kao najstipsarskija u državi kad je mrč u pitanju.

Večeras Niš @ Feedback od 22, sutra Kladovo @ Fusion i veliko finale u Beogradu u subotu @ Gun Club, 22:00

puši ga, častio sam bubnjara pivom :lolol:

a jbga kad su to sve "punkeri". koliko bi ljudi bilo da je karta bila recimo 300 kinti?

• Author

puši ga, častio sam bubnjara pivom :lolol:

a jbga kad su to sve "punkeri". koliko bi ljudi bilo da je karta bila recimo 300 kinti?

Haha. Da, Mat pije samo jedno pivo na dan do dva i to posle svirke.

Bre, pojma nemam, ali je trebalo da makar stave neku simboličnu kartu. No, koga zabole ;)

• Author

Karta danas do 15h u Šikarici i Pinball Wizard Records prodavnici 1000 din. Uveče na ulazu u Gun Club - 1300 din.

Satnica:

Vrata 21:30

Janes Leg na bini najkasnije od 22:30!!

Sinoć u klubu Fusion...,,THE MAN is in the house" 

onaj trenutak kada na solo deonici od cimanja glavom čelom overi mikrofon...a onda opet ...i opet...

obojica piju samo VODA VODA a rokaju ko opareni.

Tražite bis...srca imaju.

Highlight ,,The Cure" cover.

12190802_10207834066235683_4536970062552

Edited by Musky