Jump to content

LEFT LANE CRUISER (Fort Wayne, IN, U.S.A.)

Featured Replies

• Author

• Author
Satnica za večerašnji koncert:

Vrata 21:30

Left Lane Cruiser 22:00

Zadrzi ih u sanku,ne mogu da stignem pre pola 11...;)

12240868_1667678583513814_71886117784406

12188195_1667678593513813_73651623103959

12237962_1667678603513812_35919245981833

Bravo Vaso care! 

Bilo je fantasticno, momci uzivo melju kao kombajn. Kako dobar zvuk, ubija. Ne foliraju se, kako zvuce uzivo tako zvuce i na albumima, to je to. 

Bend zasluzuje mnogo vecu paznju i mnogo vise publike, pa bar za Amerikanu DOa. Rdjavi, hvala na koncertu, nadam se da si dobro prosao. 

Zasluzuje i malo bolju publiku od ove koja je dosla u KC Grad. 

RIP publika :(

Barem su dosli u bas velikom broju, pretpostavljam da je Bad zadovoljan.

Pa dobro, doslo je sigurno i dosta ljudi koji bas ne slusaju bend ili ne toliko, tako da nisu verovatno mogli skroz da se prime. A malo i jebe onaj prostor, tj oni stubovi, i sto je bend nisko pa se ne vidi osim ako stanes bas uz binu. Al jbg, to ti je tako kod nas danas, momke nije sprecilo da razvale. 

• Author

hvala što ste bili ljudi :) 

meni je bilo opasno dobro! mnogo bolje nego 2008. u skc-u, premda ne mogu da prežalim što je promenjen bubnjar, ali svaka čast i ovom liku koji odjebava celu turneju sa smrskanom cevanicom iz bajkerske nezgodne pre dva meseca.

ali kakvo krljanje i naročito kad basista džo zasedne i raspali slajd po skejtu. veći deo koncerta sam stajao pozadi, ali sam poslednjih 15-20 minuta bio pored miksera, gledajući binu sa strane kao i skoro sve prve redove.

meni je publika bila kul. nisam video nijedan incident, nije bilo smarača "jel-možemo-nas-dvoje-na-jednu-kartu". matoriji pozadi, nešto mlađi u prvim redovima.

ja sam super prošao, bend je pokidao na mrču, posle sam vodio basistu u neku gajba/birtiju, pa se tamo dokusurili sa ekipom iz pinbola i pomorcem đetićem.

najveća mi beda što su plakali za džidžom, a nisam mogao da im pomognem po tom pitanju :(

Da jebote, video sam kako ide sa ufalcovanom desnom nogom i rekoh wtf, jos bez staka, pa se peo uz stepenice i sve staje na tu nogu. Doduse nije mu to noga za bas bubanj, levoruk je, ili je namerno okrenuo bubnjeve zbog povrede? Bez obzira, rispekt. 

Ozvucenje je bilo dobro, a i prostor ne bi bio los da nije stubova i da je bina za nijansu izdignutija (mada ovaj sedi, mozda je malo i do toga). No nebitno sve u svemu rokenrol!

Odlicno bilo,mnoooogo bolje nego pre 7-8 godina.Doduse mogli su nesto duze da sviraju,al verovatno su kratili zbog bubnjara.

Publika je bila ok i bilo je nenormalno ljudi-ja sam ocekivao pola od sinoc

Mada kada dolazi i matora blues ekipa tu poseta tesko da moze da omane.

Zvuk ok,al Grad je kita od prostora,narocito za ovakve koncerte.

Bad broji kesic:),dobro mu ide ove godine...:)

• 4 weeks later...
  • Author

Sranje, Džo (bas + skejt!!) popio pedalu :(