September 29, 20159 yr Daj jos dvojicu za H grupu, bezveze da ljudi izvise za h2h. Ne menja stvar mnogo, zreb je ionako bio iza zatvorenih vrata.
September 29, 20159 yr Author Ako dodju jos dvojica, to je H grupa. Navatajte nekoga. Pavllllllllllllle, zezas me malo?
September 29, 20159 yr Author Koji car je kovrdžave stidne dlake? [emoji38] Cvrlle valjda. Ja htedoh da priupitam zar postoje nekovrdzave.
September 29, 20159 yr Sklopio sam totalno avangardan tim, pravo je vreme za eksperimente.A i ko su sad pa ti ronaldo, suarez, neymar.... -_-
September 29, 20159 yr Upao kao, cini mi se, 32-gi. Ove godine kao Stvarni kvarnici Edited September 29, 20159 yr by San Epifanio
September 29, 20159 yr Author Jos jedan onda fali, posto jedan od ta 32 nije nas. Ali ako ne udje niko od nasih, moze da prodje da popuni grupu, a?
September 29, 20159 yr Cvrlle valjda. Ja htedoh da priupitam zar postoje nekovrdzave. Podseti me na vic: Zašto su stidne dlake kovrdžave? da ne bi bole oči
September 29, 20159 yr Author Ušao i sad vidim da sam zakasnio, trideset treći feel free to kick me out, ne mogu sam da nađem exit Nisi, ima jedan sto nije nas, ti si 32. :) @spade: