February 24, 20169 yr Neka sam ja izabrala Sukija umesto Mesija. I jos mu stavila i traku koju veceras bas nemam na koga da prebacim. I ja isto samo sam traku ostavio Sisi ipak.
February 25, 20169 yr Author Kako me je izjebo Cholo sa klupiranjem Gimeneza. +1© Da, da, stavila sam njemu traku na kraju.
February 25, 20169 yr +1© Da, da, stavila sam njemu traku na kraju. Ja ipak dao Oblaku i malo ublazio stetu. Krimi kolo.
February 25, 20169 yr Feghouli ne vadi...problem je sto je kod mene vizuelno i dalje u timu,a u realnosti je na nekom drugom takmicenju i na nekom drugom topiku
February 25, 20169 yr Neka sam ja izabrala Sukija umesto Mesija. I jos mu stavila i traku koju veceras bas nemam na koga da prebacim. Prebacio na Godina, 14 poena... Da mu nisu poništili gol, imao bi više nego svi ostali zajedno :)
March 10, 20169 yr Recite mi da jos uvek nisu obracunali gol Taliski? Edited March 10, 20169 yr by John Coltrane
April 6, 20168 yr Postavim Suareza za kapitena, ulogujem se da vidim koliko poena imam, a tamo Ronaldo kapiten?! Ode dosta poena, ako Ronaldo ne uradi ništa večeras...
April 6, 20168 yr eh, sto se to meni nije desilo kad sam iskusno otisao u minus da bih prodao suareza i kupio levandovskog. edit: izgleda da veceras nemam odbranu, a sinoc dvije 0. Edited April 6, 20168 yr by Timmi
April 26, 20168 yr U 20:10 nisma mogao da kupim nijednog igraca iz Barse, naravno cekao sam timove zbog Ronalda. Pasmater i uefa.com