Jump to content

Champppions League Fantasy 2015/16

Featured Replies

Curani Utd su moj tim.

Morao sam da tumbam ceo tim, sreca pa sutra krecu u normalno vreme.

I od kad CSKA igra u 20:45 terminu kao domacin?

Dzoinovao sam se. Je l igra neko LE fantazi?

Ok. Ubibobijevi ubogi Ubijevci su uleteli u ligu. Sedam dana pauze u Premieru su previse,nema razloga da se ne nerviram i sredinom nedelje  :isuse:  

Upao, Ne daju zlotvori da se zovem 110% tako da ću biti jumbo grumbo.

Vidim vrše neki socijalni eksperiment da vide koliko mogu da nagrde fantazi a da se budale i dalje prijavljuju...interfejs :Hail:

Meni trebalo po 5 puta da kliknem na svakog jebenog igrača kako bi mi konačno otvorio prozor za "remove"  :isuse:

Jako i do samog karaja- Nema sta.

FK Antal Puhalak

Jos 6 i ima nas taman kao u LS

• Author

Ajde, jos 5 komada! Dajte da skupimo to do 5-6 popodne, da stignem da izrebam dok ne pocnu utakmice. 

Evo ja cu sad na posao i tamo cu da napravim ekipu.

Sinoc mi drugar na fudbalu kaze da je uefa htela da od ove sezone Fantasy bude dostupan samo na PS konzoli, pa se digla kuka&motika i izvrsila odredjeni pritisak da se fantasy vrati u sire okvire-otud i ovo kasnjenje. Ne znam da li je tacno, al nista me ne bi cudilo, bas kao i to da je Manolas u dresu Benfike.

• Author

Ako udje samo jos Moca i ne nadjemo jos cetvoricu, predlazem da imamo 7 grupa po 4, iz svake da prolaze po 2 kao i obicno, a za onu dvojicu koji nam budu falili iz osme grupe za 1/16 finala uzmemo dvojicu treceplasiranih u grupama sa najvise klasik poena. Moze?

+1

ovaj chay tindall tesko da je nas. A mozemo bez moce, ne znam sta ce nam.