November 5, 20159 yr 99 poena u ovom kolu. Gde je Kuk, da me uputi gde da preuzmem Soni? bravo! 5 rezultat. prvi ima samo 2 vise. pre par godina se drugaru desila slicna situacija. imao je drugi rez. u kolu iza nekog tamo, recimo, nigerijca koji se nije javljao na mejl pa su kontaktirali njega i poslali mu soni. dakle, proprati mejl mozda je i tebe umazalo da su neki nepismeni afrikanci fantazirali bolje od tebe.
November 5, 20159 yr Lozis me. Sad ako se ne slogiram nikad necu. Za 2 poena pa najbolji rezultat u kolu. Od sada se druzim samo sa Timijem.
November 5, 20159 yr Moco kolko imas? Meni pise 57 mada po nekom racunu bi trebalo manje za 2 poena.no ne bunim se -_-
November 5, 20159 yr Bar imas divljakusu,ja moju aktivirao,odradio transfere do pola (stavio Bartru u tim itd.) a onda zaboravio da Atletiko igra ranije,sad imam krs tim i iskoriscen WC
November 5, 20159 yr .. ali da ja zaboravim na Hulk je vec za ban Pred proslo kolo napravih potez koji ce me sva je prilika kostati ispadanje jos u grupi - Hulk>Grizman. Bravo ja.
November 24, 20159 yr Author Dedlajn je u 6 veceras. Verovatno necu stici da ubacim rezultate proslog kola dok ne pocne ovo, ali bice veceras.
November 24, 20159 yr pogledaj i na goal.com http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2015/11/23/17595112/alaba-totti-and-the-champions-league-injuries-and?ICID=SP_FT_1 Edited November 24, 20159 yr by ducca