Timmi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 ako ovaj fantasy nije umjetnost, ne znam sta je. kako covjeku prosiruje vidike i budi kreativnost.
nick1986 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Kad menjas poziciju kapitenu bodovi mu se dupliraju... Fantasy :)
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Probaj da ga izbacis, automatski ce onaj koji udje umesto njega postati kapiten. Meni je tako uspelo. Sad sam uspeo, standardno. Vise nista ne diram.
*edited by mod Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Kad menjas poziciju kapitenu bodovi mu se dupliraju... Fantasy :) cestitam na soniju!
*edited by mod Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Proslo kolo stavim kapitena Lewu, on nabije dva boda, a Masuka iz odbrane 8. Ovo kolo se napravim pametan pa stavim traku Masuki a ne Lewi :(
Tolaa Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Rekoh vam da ce Lewa da razvali kad sam ga ja zamenila Grizmanom. Evo rezultata 2. kola. Proverite svako svoj, vrlo je moguce da sam nesto zeznula. http://www.haxball.gr/group/view/18587
Tolaa Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Vratim Rakitica pred ovo kolo, on izadje posle 20. minuta.
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 To da je Alaba bog fantazija ne treba ponavljati, ali da ja zaboravim na Hulk je vec za ban
Moća Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Sad svim igracima koji su igrali danas stoji 0 poena. Lajun dao gol, Gricko kapiten ostali nista.
Recommended Posts