crtamOrasi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Domoega, ode kolo dodjavola. Mislio sam da je u 6
John Coltrane Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Pa daj mi nalog i sifru, podesicu ti ja oteracu te u debeli minus transferima
crtamOrasi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Pa daj mi nalog i sifru, podesicu ti ja oteracu te u debeli minus transferima Da znam sifru namestio bih sam Samo mi jos fale cackanja tuceta fantasyja s fona.
*edited by mod Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Da nema foruma ladno ne bih izmenio. Ovako sam stigao taman na vreme.
levi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Da nema foruma ladno ne bih izmenio. Ovako sam stigao taman na vreme. +1 Namerno je to uradio Staro je pravilo da se izmenama pred dedlajn napravi više štete nego koristi
zoki Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Tek sam se sada setio kad sam izasao iz kuće, jbni Borat ..
ubibobi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Da nema foruma ladno ne bih izmenio. Ovako sam stigao taman na vreme. E DO QRCA
San Epifanio Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Double CS check. +1, tek da se pohvalim. Mada, moram da istaknem i Grizmana, mladog kapitena.
zoki Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Double CS check. double cs ostali na klupi, jebem ti vremensku razliku
Recommended Posts