Jump to content

Champppions League Fantasy 2015/16

Featured Replies

Cestitke Tola,posle one svinjarije sa Shatovim nisam bolje ni zasluzio  :mellow:

• Author

Hvala. Procitaj pravila pred neko od narednih kola, za Mocu ti nece trebati. 

On 21. 10. 2015. at 20:22, Tolaa said:

Veceras 2 CS-a i 1 gol, dovoljno za pobedu. A i Kristina© bolja od vaseg Griezmanna. 

Koji ti je drugi CS? Varan i....

KDB ipak traka, mozda prvo kolo otkako je "sveta i veka" Ronalda u timu a da nije ©.

Ciji je Artisto?

Kako je krenulo, odlično se završilo...  Odbrana iz Atletika i Wolsburga, Benaglio odbranio penal, De Bruyne, Martial i kapiten Martinez dali gol, skupiće se i preko 60

Naravno da mi nije odradio izmene i ostao mi De Brujne na klupi :frust: pa jebo vaz fantazi da vas jebo i kad ne znate da ga organizujete ko da je Sns usao u Uefu.

On 21. 10. 2015. at 21:00, Moća said:

Naravno da mi nije odradio izmene i ostao mi De Brujne na klupi :frust: pa jebo vaz fantazi da vas jebo i kad ne znate da ga organizujete ko da je Sns usao u Uefu.

Mozda i nije. ekaj do sutra ujutru. Meni pola tima iznenada ima nule.

• Author
  On 21. 10. 2015. at 20:30, ubibobi said:

Koji ti je drugi CS? Varan i....

Keylor Navas.

Pametna si ti...jos se ja pitam sta joj bi da stavi ono drvo iz Sitija u tim  :mellow:

Jesam ja lud ili ne mogu da se vide tudji rezultati u ovom kolu? :unsure:

nadam se da je tooollllaaaa zapisala prvo kolo i da zna da oduzima :fantom:

bar moj rezultat mozete da vidite

Ali je retardirano sto ne moze da se udje u timove i vidi npr sastav. Morace matematika da radi do kraja sezone za h2h...

On 22. 10. 2015. at 13:16, ducca said:

Jesam ja lud ili ne mogu da se vide tudji rezultati u ovom kolu? :unsure:

Ne može niko :isuse:

Moraće da se oduzima rezultat prvog kola od ukupnog skora ili da se svako javi koliko je skupio..

Ja dobio djubretare sa 4 razlike :fantom: naravno, ako su tačni bodovi na sajtu

Meni ladno nije tacan zbir. Stoji mi 38 ovo kolo (u totalu takodje proslo kolo + ovih 38), a zapravo imam 41, pri cemu mi kod Grizmana stoji 1 bod sa kapitenskom trakom, sto je nemoguce :isuse:

Orasi, kolko si ti napabircio? 

Edited by ducca