Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2015/16

Recommended Posts

Posted

Drugar sa crnogorskih brda kad mu nešto krene po zlu kaže "okuk", možda je to to. Nisam ga nikad pitao šta znači.

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

110

• ubibobi

64

• Pokojni Ruxin

57

• *edited by mod

53

Posted

+1 na Matu koji greje klupu. ubacio bih ga ali nemam nikog ispod 3 boda iz prvog kola (first world problem) 

Posted

Ja ga ubacio, toliko sam tužan :(

Posted

Bobi, nakon izmena mi je ostalo 27 poena i: Navas, Varane, Smalling, Eliseu, Mata (ubacila sam ga umesto necija 3 poena iako je na klupi), Martial i Kristina©. 

Zahvaljujem i cestitam  :cry:

edit: Imao sam 36 a sad 35 posto sam ubacio Karvahala  :isuse: umesto Bernata iako sam znao da je povredjen. Onaj iz Malmea sto mu ime ne znam naravno ne igra tako da imam i rupu u odbrani. Znaci 35 poena i Eliseu,Kros i Grizli kapetan. Idemo Grizliiii!!!

Posted

Ne mogu da se izvrše izmene puklo nešto :isuse::frust:

Mogo si čekati 20:40, ovaj fantazi je poznat po pouzdanosti i ozbiljnoj organizaciji :fantom:

Posted

Izmenim i namestim kapitena i kliknem na submit i on izbaci tim saved ok. al onda kad kliknem na my team sve je po starom.

Posted

ja sad gasim ako mi ovo sranje ne izvrši izmene zabole me više da ga igram kakvi retardi sunce ti poljubim.

Posted (edited)

Verovatno je prošlo, bolje ne diraj ništa nego uđi da proveriš za koji min.

Meni je malo pre prebacio traku na marsijala mesto grizmana i nije mi dao da je menjam više. Onda sam uradio refresh i video da odjednom stoji sve kako treba. Carevi!

Edited by Ruxin
Posted

nego, jel ima fantasy na mondu? pitam za druga  :fantom:

Posted

Propast, ubacio sam 3  igraca koji uopste nece da igraju, a nisam cekao timove da vidim :frust:

Posted

Zahvaljujem i cestitam  :cry:

edit: Imao sam 36 a sad 35 posto sam ubacio Karvahala  :isuse: umesto Bernata iako sam znao da je povredjen. Onaj iz Malmea sto mu ime ne znam naravno ne igra tako da imam i rupu u odbrani. Znaci 35 poena i Eliseu,Kros i Grizli kapetan. Idemo Grizliiii!!!

Dobices ti, kapiten ce da ti zabije bar 2. Ja zavisim od Junajteda na nezgodnom gostovanju i Reala na jos nezgodnijem. 

Posted

I otkud sad da svi imaju grizmana, ne može čovek više ni poštena avangarda da bude  :thumbdown:

Posted

Ja ga nemam, izgleda da je sad Kristina avangarda. 

Posted

Dobices ti, kapiten ce da ti zabije bar 2. Ja zavisim od Junajteda na nezgodnom gostovanju i Reala na jos nezgodnijem. 

Jel dzinks pali i ovde ?  :cry: