September 16, 20159 yr Da li se mogu videti igraci poredjani po timovima, a ne samo po pozicijama? Sa 2 kompa sam pokusavao, i Mozilla i Chrome, vide se samo igraci koji su poredjani od najvece ka najnizoj ceni, i nista vise.
September 16, 20159 yr Ne... Samo padajucu listu igraca iz svih timova, poredjanu po ceni. Doduse podeljeno na golmane, odbranu... Ma nek se nose, kad su toliki moroni pa numeju jedan kukavni fantazi da organizuju. Pa Mondo ga ima jebote
September 17, 20159 yr Pantelia, čudno je napravljeno. Jesi siguran da si probao sort by: select filter>team, i onda dobiješ ispod listu timova u kojoj se patiš da se setiš kako je puno ime svakog kluba.
September 17, 20159 yr ja pravim tim za vikend i prijavljuem se. Sredi mi mesto Tolo, dupla kruna se mora braniti i u ovakvim neljudskim uslovima.
September 17, 20159 yr Jesmo razjasnili koliko imamo transfera pre drugog kola? Ajde ko je prijavio tim neka proba, pa neka javi
September 21, 20159 yr Napravio tim i to bez Mesija. sad jos samo da skresem 13.5 miliona minusa... Btw interfejs im je uzasan.
September 28, 20159 yr Memfis, Brahimi, Chahanoglu, kako su iskusno gurnuli masu fudbalera u napadace, pasmater.
September 28, 20159 yr Pjaf, tek nas je 18 Btw, ima nekoliko toliko povoljnih kupovina da me prosto sramota sto sam uzeo. Kao da su namerno ostavljeni. Sa druge strane, plasim se da ce kupovina Runaldua biti jako los potez.
September 28, 20159 yr Author Sa druge strane, plasim se da ce kupovina Runaldua biti jako los potez.