MayDay Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Promeniće se. Ipak u 17h15 se nalazimo u Kraljevića Marka, pa ćemo kod Renea. Pišem ti detalje ubrzo.
PlusJedan® Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 ako budete koristili taksi, uzmite gotovinske, da refundiramo i cuvamo racune
MayDay Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nećemo, nećemo. Voziće Tale. Definitivno u 17h15. Mislim, ja ću biti tamo i čekaću dok Tale ne stigne. Što se tiče gorionika, oni takodje imaju i to, pa možda nema potrebe da tražimo neki drugi. Kako god vi drugari odlučite. Tale, ja ću biti tamo od 17h15 da to uzmem i čekaću te tamo koliko treba. Dakle, preko puta kafane SFRJ u Kraljevića Marka.
Frank Pembleton Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Postoji mogucnost da dovucem jednu tv ekipu :misko: Jel to u redu? Pre svega pitam zbog ljudi koji ce biti tamo, mozda nekome smeta... Nije sigurno ali rekoh da pitam...
Tale Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nećemo, nećemo. Voziće Tale. Definitivno u 17h15. Mislim, ja ću biti tamo i čekaću dok Tale ne stigne. Što se tiče gorionika, oni takodje imaju i to, pa možda nema potrebe da tražimo neki drugi. Kako god vi drugari odlučite. Tale, ja ću biti tamo od 17h15 da to uzmem i čekaću te tamo koliko treba. Dakle, preko puta kafane SFRJ u Kraljevića Marka. Ok, ok, trebalo bi da stignem do 17:20. Znal li otprilike dimenzije tog kazančeta?
MayDay Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ja mislim da je manje od metar prečnik. A više od pola metra. Ne znam. Ja sam devojčica i nemam predstavu o merenju. Samo će mi se mozak pomutiti. Super, vidimo se tamo!
PlusJedan® Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 ovo je, kao i svaka druga, kolektivna akcija. ako postoji nacin da se ne pominju imena i ne isticu pojedinci, mozda cak ni ne snime, onda valjda moze. sta ostali misle? mislimo da je fundamentalno vazno da se zadrzi kolektivnost (pa cak i anonimnost) ucesnika. koliko ce to biti zanimljivo medijima - nemamo pojma.
Tale Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 @MayDay: Ok, staje u gepek opušteno. Vidimo se. @PlusJedan®: Mislim da nije loše da neko ko predstavlja PlusJedan® može da istupi i da neku izjavu. Makar zbog budućih donacija za akcije.
Frank Pembleton Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ovo je, kao i svaka druga, kolektivna akcija. ako postoji nacin da se ne pominju imena i ne isticu pojedinci, mozda cak ni ne snime, onda valjda moze. sta ostali misle? mislimo da je fundamentalno vazno da se zadrzi kolektivnost (pa cak i anonimnost) ucesnika. koliko ce to biti zanimljivo medijima - nemamo pojma.Ok sad sa pričao sa novinarkom. Nju zanima "pojava" da se ljudi organizuju i pomažu ljudima u nevolji. Treba im neko da joj kaže par rečenica o tome šta radi. Treba joj odgovor do večeras, da zna da li da traži neke druge priče...Eto...
Frank Pembleton Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ok onda da javljam da prijavi prilog? Dajte vreme kada ste tamo i kontakt telefon. poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 U 9 startujemo. Mislim da ćemo do 12 već distribuirati
Frank Pembleton Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Onda recimo da se tv ekipa pojavi u parku oko 12 u nedelju... poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts