yolo Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 moze da se naruci, kod dzamije ima halal radnja, ali terenci kazu da nije potrebno. halal radnja kod dzamije ne radi ne treba vam halal sertifikat, niko od njih to ne pita dok je piletina ovako, da se ne bi drkali sa povrcem ili kupite smrznuto ili kupite suseno piletinu kupite kod neke babe na pijaci i zamolite da vam isecka na kockice, oce sve ako narucite na vreme povezite se sa NO BORDERS da bi izbegli stampedo i ostalo, oni imaju know how jer rade podelu caja
Tale Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Znači imamo kazan, plinsku bocu, gorionik. Još vrhovni dužnosnici +1 da obave kupovinu i to je to. Osim taleta, imamo 0 (nula) prijavljenih za akciju :( Najbolja supruga na svijetu se prijavljuje da pomogne u nedelju. Klinac takođe, jeste da ima 4 godine ali voli da doda i odnese. Sent from my ST23i using Tapatalk Edited September 10, 2015 by Tale
Lezilebovich Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Sta treba za nedelju ? Nemam dinara, a ni auto, ali bih mozda mogao da pomognem oko raspodele. U koliko sati ?
renne Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Javljam vreme raspodele. Ne treba novac, ima ga na računu
PlusJedan® Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 (edited) Sta treba za nedelju ? Nemam dinara, a ni auto, ali bih mozda mogao da pomognem oko raspodele. U koliko sati ? raspodela je taman sta treba, ali i pomoc oko nabavke Edited September 10, 2015 by PlusJedan®
PlusJedan® Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Najbolja supruga na svijetu se prijavljuje da pomogne u nedelju. Klinac takođe, jeste da ima 4 godine ali voli da doda i odnese. Sent from my ST23i using Tapatalk imace drustvo. klinac, ne supruga.
Duci Simonovic Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Kolko ljudi vama pakuje te supe? Mislim, možete da zamislite kako izgleda taj broj supa?
nautilus Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Kolko ljudi vama pakuje te supe? Mislim, možete da zamislite kako izgleda taj broj supa? bice nekoliko ljudi. u pakovanje staje jedan tanjir supe. pakovanje ima poklopac da se supa ne ohladi. ideja da delimo supu na licu mesta nije prosla zato sto nemamo dovoljno veliku manjerku, kuvanje na licu mesta je opasno, bojimo se da bi toliki broj ljudi mogao nesto prevrnuti i povrediti nekoga.... ovako je lakse.
giuseppe Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Samo jedno 'bravo' iz veoma velike daljine. Bravo!
MayDay Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Mene će ovi možda zvati uskoro da podignem kazan. U tom slučaju ću ja taksijem da ga dofuram do Renea. Hoće biti nekog kući pre pet? :D
Tale Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Javi se onda @PlusJedan, treba da se preuzme i plinska boca (ako ćeš ići taksijem).
Tale Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ok. Pusti mi sms ako se nešto promeni, ne znam da li ću redovno pratiti temu.
Recommended Posts