mlatko Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Poneo kovcezic sa prahom da mu se nadje kao oni u bacackim disciplinama atletike :D Ili onaj za dizanje tegova.. A mozda onaj za rvace?!? Edited September 3, 2015 by mlatko
koksy Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 to ti nije prah već piljevina. domaća, bukova. osveštana.
Timmy Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Odgledao ipak do kraja i video ono igranje na kraju
Max Morlock Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jbt... Wawrinka protiv "who the fuck is" Chunga (!!) Igra i treći tajbrejk... ko da je Kokkinakis njega deljao a ne Donu mu sent...using...
Čutura Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 troiki se cini mi se sprema za jos jedan epski raspad
mlatko Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Ima lepu sansu za 1/8 finala sad. Pobedio u 4. seta. Prekosutra neki poluanonimusi sa kojima moza ravnopravno da se nosi.
Max Morlock Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Mannarino ladan ko špricer uzeo prvi set Mariju :o sent...using...
theanswer Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jbt... Wawrinka protiv "who the fuck is" Chunga (!!) Igra i treći tajbrejk... ko da je Kokkinakis njega deljao a ne Donu mu sent...using... Chung i Rublev su najvece nade tenisa
Max Morlock Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Za Rubljova sam čuo i gledao ga... al Korejanca sam potpuno propustio... uvek tu figuriraju kao next big thing i Kokk i Ćorić. sent...using...
Timmy Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Viktor igra samo najvece turnire. Nece se smara po tim nekim mastersima i turnirima serije 500
aram Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 lazni francuz ce da opere skotsko trckaralo :D
Recommended Posts