September 2, 20159 yr Kakav Forhend slajs Kirgiosa, malo sam uhvatio pred spavanje, ne pamtim da sam nešto slično video :D 13.30 https://youtu.be/1dRdDfmlgzg?t=13m30s
September 2, 20159 yr Koliko god skaradno delovale, NIKE fosforne čarapice su domaći zadatak za konkurenciju. Ne sećam se da sam ikada iz širokog kadra mogao da kažem koje čarape nose teniseri. Već desetak godina je trend da se na uštrb stila i kompozicije, ne preza od isticanja brenda originalnošću (Vavrinkin šorc) ili abnormalnom dimenzijom logo-a firme... kao sportske torbe tenisera, koje da je dozvoljeno, šlepale bi i neonski logo brenda za sobom na dva fensi točkića sa rotirajućim led lampicama. Uzgred...kao što je neko napisao, Kirgios je duplo više puta pogledao u veliki ekran koji prikazuje glavnog baju, nego što je gledao gde se u polju nalazi Marej.
September 2, 20159 yr Steta ocekivao sam tu iznanedjenje,Krajinovic je u formi a Fereru je ovo prvi turnir posle nekog vremena i daleko je od najbolje igre.
September 2, 20159 yr Ma Ferer igra onako skolski i samo ceka da se Krajinovic samoubije, sto se do sad i desavalo. Ne bi bilo lose da uzme bar ovaj treci set, cisto kao nagradu za trud jer ipak daje sve od sebe.
September 2, 20159 yr Usro je 5:4 i servis za set i to duplom greskom na brejk loptu Ferera, ali kakav poen su odigrali na pocetku 12. gema... Edited September 2, 20159 yr by Zli Gli
September 2, 20159 yr Odlicno je Filip odigrao, iskustvo je presudilo. U ovakvoj formi Ferrer je bio samo dovoljno strpljiv. Edited September 2, 20159 yr by mlatko
September 2, 20159 yr opet nadal nije znao da odservira za set...kakvu blokadu ima u glavi kad servira za set neverovatno
September 2, 20159 yr mukica raduje se setu protiv schwartzmana vise nego kad je osvajao uso Edited September 2, 20159 yr by 189-
September 2, 20159 yr Prvi je uspeo da dobije jer se ovaj uplašio. Teško će Nadal vidi Djokovića u Njujorku. Edited September 2, 20159 yr by General Ripper
September 2, 20159 yr Ali kako su imali duše da ga obuku u ovaj devojački ,,rukola-zelena salata,, kostim.
September 2, 20159 yr Meni se tacno ne gleda Rafa kada igra ovako, on ima tipa po 15 UE svaki set, duple greske, ne ume da odservira za set... :(
September 2, 20159 yr Nema leba od ove Bencicke, pratim je skoro od pocetka karijere i previse place u pauzama izmedju kljucnih gemova da bi napravila neku ozbiljniju karijeru.
September 3, 20159 yr Novak se mucio na servis protivnika do 4:4 u prvom setu. I onda je prestao da se muci i lagano do 2:0. Sve deluje da ce treci jos laganije, pa mogu da idem da spavam :D