Malvo Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Kolega Cash, svecano vas primam u team Safarova. Pa nije GS turnir jedna zena, kao sto ni Cibulkova nije bas Kurumi Nara... nije bas idealno, ali zivot ide dalje. Mrzi me da sad listam preko fona, ali po secanju bih rekao da je taj deo kostura sad rasciscen, znam da mi upalo u oci da je Svinjarici najveca prepreka u prvih nekoliko kola bas Cibulkova.
Cash Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Kolega Cash, svecano vas primam u team Safarova. Pa nije GS turnir jedna zena, kao sto ni Cibulkova nije bas Kurumi Nara... nije bas idealno, ali zivot ide dalje. Neka hvala zbog tvoje Lucie sam izgubio dobre pare na americkoj turneji . JJ nastavlja da se pati i JJ pred eliminacijom prokockala 0-40 ode i ona Edited August 31, 2015 by Cash
Timmy Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Zato je Bojana rutinski sa samo 4 izgubljena gema usla u drugo kolo :D
Čutura Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 novak vedzba behend paralelu veceras, i dobro mu ide, odavno nije ovako potezao
mlatko Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 I Krajnovicu dobro ide, ko je taj Gonzalez? Nekui veteran ili?
harper lee Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 djovak sijece sikirom dosta mocno Pa, dobro, nije bilo ni za ocekivati da ce Novak ovde da se oznoji, on prasinare i tempo igrace koji nisu u prvih desetak igraca na svetu bukvalno koristi da malo provezba osnovne udarce i pusti ruku. S tom konzervativnom counterpunching igrom Novaka ne mogu da pobede ni Nadal i Mari a kamoli Zoao Sousa. Ne verujem da Novak dobija u zoni udarca toliko loptica sa visokim odskokom cak ni na treningu koliko ih je dobio veceras, za njega su te loptice hammer-time.
Tsai Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 izgleda da ce ovaj lik iz bajki brace Grim dobiti Pospisila
Max Morlock Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Berdićev outfit je uvreda za oči ???? sent...using...
Arkadija Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Berdićev outfit je uvreda za oči sent...using... tek sada stigla da pogledam 5 minuta, i onda sam uočila čarape njega njegov proizvođač opreme, očigledno, mrzi. ja nemam drugo objašnjenje za ovu neumesnu krpetinu.
Recommended Posts