September 12, 20159 yr Prebacio se od 5-5, prethodno kombinovao sa ostalim događajima. Ajde Flavia! Poslao tapatalk
September 12, 20159 yr uze flavija je imo, bolja teniserka, ali biče mi žao roberte ako izgubi iako je izbacila serernu mada, ko god je do sada izbacivao serenu pre finala, taj titule nije video :D
September 12, 20159 yr uze flavija je imo, bolja teniserka, ali biče mi žao roberte ako izgubi iako je izbacila serernu mada, ko god je do sada izbacivao serenu pre finala, taj titule nije video :D Eh to vazi samo za Anu i Jelenu
September 12, 20159 yr Eh to vazi samo za Anu i Jelenu lisicki (w) onda ona francuskinja, ne mogu sad da joj se setim imena ( rg), pa jel' beše jednom na rg je izbacila i slovenka ed setila se - razano viržini Edited September 12, 20159 yr by dùda
September 12, 20159 yr Slovenka izbacila Serenu to nije moguce da nije Slovakinja haha. katarina srebotnik, rg 2008
September 12, 20159 yr ih bre omlatila je u 2 seta Moja ljubav je samo Ana pratim naravno i JJ. Slovenke i tenis ko Srbi i hokej
September 12, 20159 yr bravo flavija :0.6: nadam se da jj gleda ovo i da grize sebi .... Edited September 12, 20159 yr by dùda