September 12, 20159 yr Mislio sam da Wawrinka moze da otkine barem jedan od prva 2 seta (pa bi posle bilo dosta teze za Fedexa), on je propustio svoje break lopte Roger iskoristio i to je bilo gotovo tu. Zasluzeno Rodger.
September 12, 20159 yr Ali posle svih ovih godina dominacije, moje poštovanje prema njoj je mnogo poraslo. Donekle i simpatije. Ja sam stao kod tacke. Postovanje svakako, simpatije tesko... Ne bi joj oprostio al' dobro - to je vec za post za meraklije...
September 12, 20159 yr Sad najava na Eurosportu za zensko finale Serena - Pennetta Video i ja izneverovao sam."Gledajte da li Penneta može da spreči pisanje istorije,Serena u pohodu na kalendarski slem"
September 12, 20159 yr Author Čilić je u meč ušao preplašen kao grčka delegacija kod Angele Merkel, a Đoković je hladno zbrajao njegove pogreške i gomilao poene Sportske novosti
September 12, 20159 yr ...on je propustio svoje break lopte Roger iskoristio i to je bilo gotovo tu. pa jedino je u jednom gemu prvog seta i imao brejk lopte, i to 0:40 i vise nije ni imao. dominacija federera.
September 12, 20159 yr Beker piša po Federeru zbog onih utrčavanja kod 2. servisa: Beker: U moje vreme gađali bismo Rodžera :D
September 12, 20159 yr Beker piša po Federeru zbog onih utrčavanja kod 2. servisa: Beker: U moje vreme gađali bismo Rodžera :D ja sam se baš to isto pitala, tj. što ga niko ne gađa :D
September 12, 20159 yr Ali kako Novak nume skratiti loptu. Čini mi se da nikada gore to nije radio. Čilić daleko iza osnovne, laganim trkom stiže i uzima poen.
September 12, 20159 yr pa jedino je u jednom gemu prvog seta i imao brejk lopte, i to 0:40 i vise nije ni imao. dominacija federera. imao je bp i u prvom federerovom servis gejmu na mecu