Djolle Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Kakav poen sada, Stan udara iz sve snage, a lopte mu se vracaju kao od zida.
Grandilof Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Mislio sam da Wawrinka moze da otkine barem jedan od prva 2 seta (pa bi posle bilo dosta teze za Fedexa), on je propustio svoje break lopte Roger iskoristio i to je bilo gotovo tu. Zasluzeno Rodger.
iDemo Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ali posle svih ovih godina dominacije, moje poštovanje prema njoj je mnogo poraslo. Donekle i simpatije. Ja sam stao kod tacke. Postovanje svakako, simpatije tesko... Ne bi joj oprostio al' dobro - to je vec za post za meraklije...
Grandilof Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Sad najava na Eurosportu za zensko finale Serena - Pennetta
General Ripper Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Sad najava na Eurosportu za zensko finale Serena - Pennetta Video i ja izneverovao sam."Gledajte da li Penneta može da spreči pisanje istorije,Serena u pohodu na kalendarski slem"
renne Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Čilić je u meč ušao preplašen kao grčka delegacija kod Angele Merkel, a Đoković je hladno zbrajao njegove pogreške i gomilao poene Sportske novosti
aram Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 ...on je propustio svoje break lopte Roger iskoristio i to je bilo gotovo tu. pa jedino je u jednom gemu prvog seta i imao brejk lopte, i to 0:40 i vise nije ni imao. dominacija federera.
Max Morlock Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Beker piša po Federeru zbog onih utrčavanja kod 2. servisa: Beker: U moje vreme gađali bismo Rodžera :D
duda Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Beker piša po Federeru zbog onih utrčavanja kod 2. servisa: Beker: U moje vreme gađali bismo Rodžera :D ja sam se baš to isto pitala, tj. što ga niko ne gađa :D
wall Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ali kako Novak nume skratiti loptu. Čini mi se da nikada gore to nije radio. Čilić daleko iza osnovne, laganim trkom stiže i uzima poen.
189- Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 pa jedino je u jednom gemu prvog seta i imao brejk lopte, i to 0:40 i vise nije ni imao. dominacija federera. imao je bp i u prvom federerovom servis gejmu na mecu
Recommended Posts