September 11, 20159 yr Ivanišević će da polomi pi*ku Čiliću... popizdeo je za sve pare, izraz lica mu je - sent...using... Edited September 11, 20159 yr by Max Morlock
September 11, 20159 yr Ivanišević će da polomi pi*ku Čiliću... popizdeo je za sve pare, izraz lica mu je - sent...using... Ivanisevic ce da poludi ko Obradovic 2005
September 11, 20159 yr banjac je čudo to majka jednom rađa @arkadija pa šta će, nisu platili karte d ovako nešto gledaju Edited September 11, 20159 yr by dùda
September 11, 20159 yr @Ros Bojna Čavoglave u svako doba :D sent...using... Edited September 11, 20159 yr by Max Morlock
September 11, 20159 yr @Ros Bojna Čavoglave u svako doba :D sent...using... Mozda Cila vise voli Tajci
September 11, 20159 yr Cilic je katastrofalan + novak dobar, pa čila tako izgleda riternira vrhunski, vidi se da poznaje čilu u sitna crevca
September 11, 20159 yr Nikad nisam simpatisao niti navijao za Serenu. Naprotiv, bila mi je oduvek odbojna i iritantna. Ali posle svih ovih godina dominacije, moje poštovanje prema njoj je mnogo poraslo. Donekle i simpatije. Žena je jednostavno najbolja. A nedostatak kvalitetne konkurencije joj nije dao motiva da igra i trenira na svom maksimumu, što je uzrokovalo da je gledamo u svakakvim izdanjima. Sve u svemu mislim da zaslužuje veliki respekt od svakog ljubitelja tenisa. Kao i žal za propuštenom istorijskog prilikom. A plašim se da je ovo bila poslednja šansa za to. +1
September 11, 20159 yr Novak izgleda i igra baš kao čovek koji je juče izjavio da je ovde došao po titulu.