Max Morlock Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Vole ljudi pobednike... Ja isto uvek za slabije protiv koga god osim Novaka... sent...using...
aram Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ma bre, tenis koji ona igra je, bez obzira na probleme sa kretanjem, prosto klasu iznad svega sto ostale mogu da pruze. a isto vazi i za federera u najvecem delu njegove karijere. pre treba mi koji uvek navijamo protiv njih da se zapitamo sta s nama nije u redu :D
koksy Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 meni opet nekako prirodno da navijam za slabijeg. večeras bih protiv Serene navijao i da je slabija, baš je preterivala.
renne Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Ja inače jako gotivim Serenu, ali danas je usrala motku za sve pare
duda Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 pre treba mi koji uvek navijamo protiv njih da se zapitamo sta s nama nije u redu :D ja često navijam za federera, ono, ne navijam nešto baš za njega, ali ne navijam ni protiv njega njegovo tenisko umeće izuzetno poštujem sa serenom to već nije slučaj ne mislim da je njen tenis toliko bolji od ostalih, prosto, ona po snazi ne spada u wta
duda Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ja inače jako gotivim Serenu, ali danas je usrala motku za sve pare tu sam i ja negde, tj. bila sam, ali u poslednje vreme toliko drami da se ne da gledati, a danas se ponašala potpuno nedolično ono, kao da niko drugi nema prava da igra dobar tenis nedostojna kada gubi, a to je velika falinka
Max Morlock Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Meni je večeras izgledalo kao da će u nekom trenutku da priđe Roberti i nalupa je reketom ili išutira... bila je izuzetno neprijatna i agresivna. sent...using...
Mil@n Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) nedostojna kada gubi, a to je velika falinka Ovo pre svega, iako mislim da si htela da kažeš nedostojanstvena. :) Apsolutno u svakom momentu i protiv svakoga navijam za tog nekoga. :) Zato su ona i Fed dva sveta i neuporedivi, iako je i ovaj imao ispade (doduše, ko nije). Edited September 11, 2015 by Mil@n
koksy Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (doduše, ko nije). sad se setio onog "sadćetemalodamiližeteq..."
duda Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 iako mislim da si htela da kažeš nedostojanstvena. :) ma da, to nego, bilo mi predugaćko u momentu :D
duda Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) roberta upravo priča na presici kako joj je žao što zbog nje serena neće osvojiti sezonski gs ed jer ''je ona broj 1 i to je zaslužila'' ooo devojko, idi naspavaj se bre Edited September 11, 2015 by dùda
duda Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Pa kao Đovak kad se izvinjava Feđi :D i rafa feđi kad ga je ono totalno odrao u jednom finalu rg zato se serena i feđa ne izvinjavaju nikome i u pravu su oćeš trofej ? budi bolji od mene. Edited September 11, 2015 by dùda
Timmy Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nikad nisam simpatisao niti navijao za Serenu. Naprotiv, bila mi je oduvek odbojna i iritantna. Ali posle svih ovih godina dominacije, moje poštovanje prema njoj je mnogo poraslo. Donekle i simpatije. Žena je jednostavno najbolja. A nedostatak kvalitetne konkurencije joj nije dao motiva da igra i trenira na svom maksimumu, što je uzrokovalo da je gledamo u svakakvim izdanjima. Sve u svemu mislim da zaslužuje veliki respekt od svakog ljubitelja tenisa. Kao i žal za propuštenom istorijskog prilikom. A plašim se da je ovo bila poslednja šansa za to.
theanswer Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ovo pre svega, iako mislim da si htela da kažeš nedostojanstvena. :) Apsolutno u svakom momentu i protiv svakoga navijam za tog nekoga. :) Jedna od gorih igračica kad gubi po ponašanju je Jelena Janković. Digresija.
Recommended Posts