Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Taman da ga razigraju. Gdje ce Obamejang?

U Bajern one tamo sezone :fantom:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Gotze je izgleda na izlaznim vratima Bayerna. Nikada nisam bio preveliki njegov fan, igrač poteza pre nego igrač koji može da bude konstantan. Možda i najveće razočarenje nemačkog fudbala poslednjih godina.

Renato Sanchez je preskupo plaćen. Nisam ga gledao puno, vidi se da ima potencijala, ali je dato previše novca. Jednostavno, ne može igrač sa jednom sezonom da vredi taj novac, pa sve i da je novi Xavi.

Posted

izgleda je gece zavrsio u bajernu. 20-25m bi trebalo da bude iznos za koji moze da ide. 2 opcije za sada, lfc i bvb. lfc je poslao ponudu od 20m

sto se tice sanchesa bio je karlitova zelja, a  bilo je reci da je sve zavrsio sa utd. verovatno su morali da se otvore vise nego sto su planirali. nije obicaj da bayern tako skupo placa tinejdzere

imacemo sledece sezone u buli dvojicu super talenata dembelea i sanchesa, obojica osamnaestogidisnjaci.

super kup bvb vs bayern igrace se 14. avgusta u 20:30

Posted

odgledao poslednju presicu pepa u bajernu, pred buli mec

- zahvalan kaleu i uliju sto je dobio priliku da trenira klub

- ponosan sto je trenirao bajern, misli da je sada bolji trener nego pre dolaska u fcb

- ne veruje da ce ponovo biti trener bajerna, smatra da to ne bi bilo dobro

- nije forsirao direktan fudbal jer je ekipa imala probleme u fazi odbrane kad igra na taj nacin

- na pitanje da li je promenio igru, fudbal, u nemackoj - rekao je da je arogantan ali ne toliko, da i dalje ima puno toga da uci

- smatra da je uradio puno dobrih stvari za 3 sezone ali da je moglo i bolje. sve u svemu zadovoljan je

- nedostajace mu igraci, puno je naucio od njih, posebno je istakao lama i nojera. nada se susretu u cl

- cestitao bajernu i bvb sto su doveli sanchesa i dembelea, poboljsace kvalitet timova/lige

- igraci su bitni za igru, ne treneri i uprava

prenosim meni najzanimljiviji deo

Posted

danas poslednje kolo. mec dana u bremenu, gde dolazi frankfurt. prenos na es2 samo za uvazenog forumasa JC

bice interesantno i u wolfsburgu kome gostuje vfb. gosti uz poklapanje rezultata u bremenu mogu do baraza

Posted

mracan dan za fudbal u stutgartu. vfb ispada iz buli, a kickers i vfb b iz 3.lige

Posted

bob zabio 30-i gol i postao prvi igrac koji je to uradio posle sezone 76-77.

Posted

bremen golom u 88' salje izbornika u baraz. iz lige ispali h96 i vfb

Posted

Ali kako se Herta kvalitetno raspala :isuse: eno ih tek sedmi.

Posted

Izvukao se Bremen, najviše sam želeo da oni ostanu u ligi. Eintracht će se izvući kroz baraž.

Baš mi žao Stuttgarta, ali je cela sezona bila tragična. Čak su se i u jednom trenutku izvadili, da bi onda vezali očajne mečeve. Didavi je već otišao, Kostić će vrlo brzo, a verujem i Werner. Biće puno problema da se oni vrate nazad brzo. Očigledno je neki problem u organizaciji, jer kvalitet sastava bi rutinski trebao da bude u sredini tabele. Treća sezona za redom da se bore do zadnjeg kola za opstanak.

Posted

Ali kako se Herta kvalitetno raspala :isuse: eno ih tek sedmi.

Oni su imali nerealno dobru sezonu. Recimo, po meni oni imaju slabiji tim od Stuttgarta. Mislim da je Hertha izborila kvalifikacije za LE, što samo po sebi zadovoljavajuće. Završili su ispred Wolfsburga.

Jel istina da Bayern pokušava da dovede Ćorluku? Ako je to tačno, ili makar podatak da jure još jednog štopera, to manje više znači da Martineza ili vide u veznom redu ili se ne dopada Ancelottiju.

Posted

Baš mi žao Stuttgarta, ali je cela sezona bila tragična. Čak su se i u jednom trenutku izvadili, da bi onda vezali očajne mečeve. Didavi je već otišao, Kostić će vrlo brzo, a verujem i Werner. Biće puno problema da se oni vrate nazad brzo. Očigledno je neki problem u organizaciji, jer kvalitet sastava bi rutinski trebao da bude u sredini tabele. Treća sezona za redom da se bore do zadnjeg kola za opstanak.

tri godine za redom ne uspevaju da srede odbranu. 75 primljenih golova, ubedljivo najvise u ligi. najbolji pokazatelj koliko im je bušna odbrana je taj da je 4. po broju primljenih golova (u ovom slučaju Hoffenheim) primio 21 gol manje od Švaba.

Posted (edited)

Jel istina da Bayern pokušava da dovede Ćorluku? Ako je to tačno, ili makar podatak da jure još jednog štopera, to manje više znači da Martineza ili vide u veznom redu ili se ne dopada Ancelottiju.

za sada samo hrvatski mediji javljaju o ovom transferu. cenim da iako dodje cekace ga klupa

Edited by Ugo
Posted

legenda papy djilobodji spasila werder. drago mi je da ostaju.

steta za herthu, mogli su napraviti veliki uspeh da su se plaisrali u ls. bilo bi puno para za pojacanja. i imao bih za koga da navijam u ls.