Jump to content

Bundes Liga 15/16

Featured Replies

Bez jos dva jaka rivala u Bundes ligi, Bajern moze da zaboravi LS. Isto ko i PSG.

videcemo, nisu se naosvajali ls ni dosad

imace dobre protivnike u buli, nema dileme. bvb ima odlicnu sezonu, da je bayern napravio kiks ili dva, tesko bi bili prvi. ocekujem da bvb i sledece godine ima dobar tim

elita i bmg uvek mogu da ih operu, gubili su od njih i sa jupom i pepom

Спрдња, али лепо је за баварске пореске обвезнике да виде да се новац од пореза домаћински троши.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

Bajern je u sjajno poziciji posto mu ostatak Bundesa dodje kao razvojna liga za njegov prvi tim.

Nadao sam se da ce Humels da ih zaobidje, ali izgleda mrka kapa.

R.Sanceza sam malo vise pratio kad su poceli da ga dovode u vezu sa UTD, perspektivan klinac sa sjajnim fizikalijama.

Спрдња, али лепо је за баварске пореске обвезнике да виде да се новац од пореза домаћински троши.

Ti si kralj [emoji3]

Bajern je u sjajno poziciji posto mu ostatak Bundesa dodje kao razvojna liga za njegov prvi tim.

Nadao sam se da ce Humels da ih zaobidje, ali izgleda mrka kapa.

R.Sanceza sam malo vise pratio kad su poceli da ga dovode u vezu sa UTD, perspektivan klinac sa sjajnim fizikalijama.

Био и пре неког времена неки мали црни у Спортингу, што су се сви као плалли на њега. Шта би?

Carvalho. Klasicna podvala iz Portugala, Profa i Ed se umalo pobili za doticnog ne tako davno. Ali sad je jbg hype na Renatu. Pre njih dvojice Matic. Videcemo ko je sledeci, mozda Gudeljara. Portugal - kolevka midfildera sa sjajnim fizikalijamatm:fantom:  Hvala bogu od onog jednog Portugalca koji zapravo zna fudbala smo se bar malo omrsili :fantom: 

po menageru, ima brdo talentovanih igraca u portugaliji, pre svega u benfici. ovaj sanches nije nesto preterano talentovan po njima tj. ima talentovanijih.

Бенфика је клуб Пинија Захавија. Они купују таленте на кило и послије их препродају. Ипак ако је Бајерн загризао, треба да ваља.

draxler odradio kompletan trening, ocekuje sa da igra u subotu

Dembele u bvb

Dembele u fcb za tri sezone max

[emoji3][emoji3]

Taman da ga razigraju. Gdje ce Obamejang?

Ostaje @ bvb

Dembele - Obamejang 

Sexy