Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

zbog zdravstvenih problema sammer je propustio poslednje 2 utakmice, a nece ga biti sa ekipom jos neko vreme, saopstio je klub danas

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

hummels potpisuje na 4 god za 10m po sezoni ne racunajuci bonuse. bvb dobija 30m - izvor bild

Posted

leno ima klauzulu u ugovoru koja dozvoljava nekom timu da ga kupi od elite za 18m do 30.aprila. t'ham i rb leipzig su zainteresovani

elita dogovorila sa zilerom iz h96 za 3.2m

Posted

hummels potpisuje na 4 god za 10m po sezoni ne racunajuci bonuse. bvb dobija 30m - izvor bild

Bayern?

Nije mi jasno zašto bi Leno išao iz Leverkusena, niti zašto bi kupovali Zielera. Leverkusen je klub po meri za Lena u ovom trenutku. Nijedan od pomenutih klubova nema logku da ga kupi. Tottenham time spušta cenu Llorisu (a zašto bi ga uopšte i prodali?), a RB Leipzig ima pametnijeg posla od ulaganja u golmana od 18 miliona evra.

Posted

Bayern?

Nije mi jasno zašto bi Leno išao iz Leverkusena, niti zašto bi kupovali Zielera. Leverkusen je klub po meri za Lena u ovom trenutku. Nijedan od pomenutih klubova nema logku da ga kupi. Tottenham time spušta cenu Llorisu (a zašto bi ga uopšte i prodali?), a RB Leipzig ima pametnijeg posla od ulaganja u golmana od 18 miliona evra.

da, bayen, sto bi znacilo da se vraca kuci :)

meni je zieler ok kao rezerva lenu, inace se slazem da nema potreba da napusta l'kusen. narocito ne u rb leipzig, koji najavljuje velike transfere ako udje u buli

Posted

Najavljivati velike transfere je ok, ali se ne počinje od golmana za 18 miliona evra.

Posted

Steta za Hummelsa, obozavam tog igraca, moderni Bekenbauer. Bajern veliko zlo.

Posted

RRZiler je sasvim dobar golman i zadnjih sezona medju najbolje ocenjenim golmanima lige. Veca misterija je kako do sad nije otisao iz Hanovera.

Leno je vec dugo veliki talenat i vidjen za naslednika Nojera, ali iz sezone u sezonu brani sve slabije i prima pacerske golove.

Ziler za Lena +15milki razlike (ako potonji ode u RBS) je vise nego dobar posao za Lever. Nadam se krstenom stoperu pod hitno.

Ovo za Humelsa je bilo pitanje dana. Tuzna realnost BundesLige i meni licno veoma zao sto nije presao u UTD.

Posted

Steta za Hummelsa, obozavam tog igraca, moderni Bekenbauer. Bajern veliko zlo.

Koliko  su odvratni,kao Juventus,mozda i gori

Humelsu zelim da prodje kao Gece

Posted

Koliko  su odvratni,kao Juventus,mozda i gori

Humelsu zelim da prodje kao Gece

rece navijac utd-a :fantom:

Posted

Ne znam,junajted moze da mrzi onaj ko im zavidi na tome kako su izgradili klub i doveli ga na dnasnji nivo,dok drzavne projekte nikad nisam voleo

Poseban je ovaj atak na Borusiju zadnjih sezona,otkad su uzeli 2 uzastopne titule :fantom:

Mada,makar ih je Rojs odjebao,onako javno kako i dolikuje

Posted

Da bas atak. Ponudili tricavih 30 miliona Dortmundu, a vidim i igraci im se neckaju i onda ih vuku za usi ne bi li presli u Bajern. :lol:

Sta ovdje ljudi pisu ne vjerujem...

Posted

kako si zakljucio da mrzim utd :isuse:

odjebao vidal utd, onako javno kako i dolikuje, alcantara takodje :fantom: