Jump to content

Bundes Liga 15/16

Featured Replies

zbog zdravstvenih problema sammer je propustio poslednje 2 utakmice, a nece ga biti sa ekipom jos neko vreme, saopstio je klub danas

hummels potpisuje na 4 god za 10m po sezoni ne racunajuci bonuse. bvb dobija 30m - izvor bild

leno ima klauzulu u ugovoru koja dozvoljava nekom timu da ga kupi od elite za 18m do 30.aprila. t'ham i rb leipzig su zainteresovani

elita dogovorila sa zilerom iz h96 za 3.2m

hummels potpisuje na 4 god za 10m po sezoni ne racunajuci bonuse. bvb dobija 30m - izvor bild

Bayern?

Nije mi jasno zašto bi Leno išao iz Leverkusena, niti zašto bi kupovali Zielera. Leverkusen je klub po meri za Lena u ovom trenutku. Nijedan od pomenutih klubova nema logku da ga kupi. Tottenham time spušta cenu Llorisu (a zašto bi ga uopšte i prodali?), a RB Leipzig ima pametnijeg posla od ulaganja u golmana od 18 miliona evra.

Bayern?

Nije mi jasno zašto bi Leno išao iz Leverkusena, niti zašto bi kupovali Zielera. Leverkusen je klub po meri za Lena u ovom trenutku. Nijedan od pomenutih klubova nema logku da ga kupi. Tottenham time spušta cenu Llorisu (a zašto bi ga uopšte i prodali?), a RB Leipzig ima pametnijeg posla od ulaganja u golmana od 18 miliona evra.

da, bayen, sto bi znacilo da se vraca kuci :)

meni je zieler ok kao rezerva lenu, inace se slazem da nema potreba da napusta l'kusen. narocito ne u rb leipzig, koji najavljuje velike transfere ako udje u buli

Najavljivati velike transfere je ok, ali se ne počinje od golmana za 18 miliona evra.

Steta za Hummelsa, obozavam tog igraca, moderni Bekenbauer. Bajern veliko zlo.

• Author

RRZiler je sasvim dobar golman i zadnjih sezona medju najbolje ocenjenim golmanima lige. Veca misterija je kako do sad nije otisao iz Hanovera.

Leno je vec dugo veliki talenat i vidjen za naslednika Nojera, ali iz sezone u sezonu brani sve slabije i prima pacerske golove.

Ziler za Lena +15milki razlike (ako potonji ode u RBS) je vise nego dobar posao za Lever. Nadam se krstenom stoperu pod hitno.

Ovo za Humelsa je bilo pitanje dana. Tuzna realnost BundesLige i meni licno veoma zao sto nije presao u UTD.

Bajern veliko zlo.

:isuse:

:isuse:

Steta za Hummelsa, obozavam tog igraca, moderni Bekenbauer. Bajern veliko zlo.

Koliko  su odvratni,kao Juventus,mozda i gori

Humelsu zelim da prodje kao Gece

Koliko  su odvratni,kao Juventus,mozda i gori

Humelsu zelim da prodje kao Gece

rece navijac utd-a :fantom:

Ne znam,junajted moze da mrzi onaj ko im zavidi na tome kako su izgradili klub i doveli ga na dnasnji nivo,dok drzavne projekte nikad nisam voleo

Poseban je ovaj atak na Borusiju zadnjih sezona,otkad su uzeli 2 uzastopne titule :fantom:

Mada,makar ih je Rojs odjebao,onako javno kako i dolikuje

Da bas atak. Ponudili tricavih 30 miliona Dortmundu, a vidim i igraci im se neckaju i onda ih vuku za usi ne bi li presli u Bajern. :lol:

Sta ovdje ljudi pisu ne vjerujem...

kako si zakljucio da mrzim utd :isuse:

odjebao vidal utd, onako javno kako i dolikuje, alcantara takodje :fantom: