Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Drago mi je sto ja to nisam morao da napisem, opet bi mi nabio pristrasnost na nos :s_d:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Drago mi je sto ja to nisam morao da napisem, opet bi mi nabio pristrasnost na nos :s_d:

ma ne, ovo veceras je i mene iznerviralo... pokusavam da budem realan koliko je to moguce...

Posted

muller 2x za finale

bilo bi dobro da u finalu vidimo jos 1 epski duel vs bvb za kraj pepovog mandata u bayernu

Posted

Vestergaard pregovara sa bmg, navodno je blizu potpisa

Danasnji sport bild pise da se bvb dogovorio sa renom oko dembelea. Nadam se da ovo nije tacno, s obzirom na to ga i bayern zeli bio bi ovo ozbiljan udarac.

Oubumejang upitan za veceras @ berlin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Vestergaard pregovara sa bmg, navodno je blizu potpisa

Danasnji sport bild pise da se bvb dogovorio sa renom oko dembelea. Nadam se da ovo nije tacno, s obzirom na to ga i bayern zeli bio bi ovo ozbiljan udarac.

Oubumejang upitan za veceras @ berlin

To bi bio dobar korak za Danca.

Kakva je situacija sa Robbenom i Ribery-jem u Bayernu? Šta kažu u Bayernu, da li misle da će Ancelotti računati na njih ozbiljno ili se spreman karta u jednom pravcu?

Posted

Jos nista zvanicno, ceka se kraj sezone.

Situacija sa Robenom je cudna, prvo su rekli da je prehladjen i da preskace utakmicu, ne secam se koju, cuvaju ga za revans vs juve , a onda su rekli da je teze povredjen i da se ne zna kad se vraca.

Ribery je dobar u poslednje vreme, odlucio je neke utakmice u prvenstvu i nije bio los @ lisabon.

Moje misljenje da im se polako spremaju zamene, narocito robenu. Ono sto je poznato je da su ozbiljno zagrizli za dembelea, vise puta su ga posmatrali. Ako je tacno da su dogovorili njegov transfer ren i bvb, onda nije dobro za bayern. Meni nije jasno da ne pokusavaju sa saneom iz s04.

To bi ovako na prvu mogao da napisem na tu temu.

Bice zanimljiva situacija sa geceom. Nista zvanicno jos sta karlito misli o njemu. Navodno ga zele klop i bvb, ugovor mu istice 2017. Pa bi mogao da bude prodat na leto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ima puno potencijalno vrhunskih krila, naći će Bayern neko dobro. Sam si spomenuo Sanea.

Koliko ja znam, Robbenu i Ribery-ju ističe ugovor na leto 2017, tako da je situacija za potencijalno prosleđivanje zrela. Slažem se da je realnije da Ribery ostane do kraja ugovora, pa se nakon toga zaputi u Katar, ali zato smatram da će Robbena prodati, jer mu ističe rok upotrebe. Ipak, mene ako pitaš osetno je korisniji u ovoj fazi karijere Holanđanin (doduše i mlađi je). Coman i Douglas Costa su se dobro pokazali, ali će im biti potreban još jedan ozbiljan krilni igrač. Mada zavisi i od toga gde vidi Mullera Italijan.

Očekujem da ode Gotze i da će dovesti Bayern veznog fudbalera. Ili će dati šansu Hojbjergu.

Ipak, puno toga zavisi da li će biti ili ne CL trofeja.

Posted

nojer produzio ugovor do 2021.

2021.jpg

Posted

@ posrbica

slazem se da je roben korisniji igrac makar bio 15-20 utakmica u timu

sta mislis o novom rb? lahm i rafinha su u godinama, lahm zavrsava karijeru za 2 god

i opet je cb problem, ocekujem da dovedu bar 1

opet ,sve zavisi od karlita, koji ce sistem da forsira i na kojim pozicijama vidi igrace - kao sto si rekao za milera

Posted

Za D.Kosta nije resenje za krilo? Pri tom mogao je malo gurnuti i Bernata gore, nije mu bilo strano da igra krilo u Valensiji, a sa 22 godine ima dovoljno vremena da se adaptira na novu/staru ulogu.

Bajern bez 2 dobra stopera nema sta da trazi u LS.

Posted

Štoper je rekao bih prioritet, ostao Benatia ili ne. Onda verovatno će biti neki igrač u ofanzivnoj liniji u zavinosti od toga gde će primarno igrati Muller, pa onda eventualno vezni i desni bek. Mislim da Lahm ima još goriva za godinu dana top fudbala, a i ne vidim opciju na desnom beku koja se ne bi smela propustiti. Imam utisak da je tržište levih bekova daleko kvalitetnije nego desnih trenutno. Puno top klubova igra sa veteranima na toj poziciji, jer nemaju dovoljno dobre opcije za kupovinu.

Posted (edited)

A dje, uzece nam Bajern Taha za 2 godine. Mmw

Edited by MiddleClass
Posted

Lep gol Castra, iako je u zacetku akcije Mkhitarijan igrao rukom.

Posted

Koji bedak sto Gundogan ide u mrtvi City...

Posted

finale vs bvb

kale kritikovao vidala

rb leipzig kvari planove vfl oko emboloa iz bazela