Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

On je Kurd iz Sirije.

И вреди ли?

Posted

Otkud znam, slabo pratim bundes. Mlad je tek 20g napunio, sinoc pogledao neka 2 klipa i sto bi rekli ima potencijala. Gledao sam par puta Gladbah zbog Xhake ( a on ode u Arsenal izgleda, a povezivali ga sa Liv.), ovog klinca nisam nesto zapazio.

Posted

Pa on je shvaba.

Dobar je, pravi paker, ali 30milki?! Mozda ako ga uzme BVB pa bude visa cena zbog konkurencije.

Posted

Pa on je shvaba.

Dobar je, pravi paker, ali 30milki?! Mozda ako ga uzme BVB pa bude visa cena zbog konkurencije.

И ја сам Американац, :s_c:

За те паре мора живу децу да једе. Зато сам и питао.

Posted

Nisam ja siguran da će Borussia da pusti Dahouda, a i ako ga pusti mislim se da će prednost da ima Bayern. Bilo bi amaterski da sve igrače iz veznog reda puste u jednom prealznom roku.

Posted

Nisam ja siguran da će Borussia da pusti Dahouda, a i ako ga pusti mislim se da će prednost da ima Bayern. Bilo bi amaterski da sve igrače iz veznog reda puste u jednom prealznom roku.

За 30 милки мислим да нема дилеме. 

Posted

За 30 милки мислим да нема дилеме. 

Ima, ima, nisu to Englezi, to su Nemci... Šta će ti novac ako ispadneš iz lige. Ne radi se o igraču u najboljim godinama, već tinejdžeru. Xhaka će im doneti novac, Nordtveitu je istekao ugovor, ja verujem da ostaje.

Posted

И ја сам Американац, :s_c:

За те паре мора живу децу да једе. Зато сам и питао.

Placali ste vi i vise za veca drva, tako daaaaa...

Posted

Ima, ima, nisu to Englezi, to su Nemci... Šta će ti novac ako ispadneš iz lige. Ne radi se o igraču u najboljim godinama, već tinejdžeru. Xhaka će im doneti novac, Nordtveitu je istekao ugovor, ja verujem da ostaje.

+1

odlicnu sezonu ima mladic

Posted

Sto rece Posrbica nece da ostanu bez toliko igraca iz veze, ali Liv posteno placa pa neka kupe :)

Gladbach sporting director Max Eberl recently: "Dahoud is not for sale. We are a hungry club and we need every good player."

Posted

Ne vjerujem da ce Xhaka u Arsenal, to mi vise lici na dimnu zavjesu za navijace zbog uzasne sezone. Arsene te pare za defanzivca ne bi dao nikad.

Posted

Ja sam to nesto slozio u glavi kao gotovu stvar. Jos kad sam negde procitao da mu se otac(?) sastao sa Arsenom, poznajuci taj patrijahalni sistem, samo sam jos uvereniji u transfer.

Kako mislis defanzivac? Za mene su samo stoperi i bekovi defanzivci. :)

Posted

U Arseneovoj glavi postoji price range za pozicije u timu. Stoperi idu do 16 miliona funti, ali taj od 16 (Chambers) moze da igra tri pozicije, i to jos bar 10 godina, a jos je i HG-igrac.

Za defanzivne veznjake najradije ne daje nista (Coq, Flamini) ili sicu (Elneny).

Lova ide na napadace i ofanzivne vezne.

Osim toga, Arsene ce imati u sredini Coqa, Ramseya, Elnenyja, Wilsherea i Cazorlu za dvije pozicije te frazu "like a new signing".

Xhaku ne vjerujem da ce dovesti, ionako je prioritet vrhunski spic i neki stoper. Ja bih Hummelsa iz prave Borussije. :fantom: