Strahan Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nedostajao gol, odlican mec. Sent from my iPhone using Tapatalk
assignment Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Hmm, mene je BVB malo razocarao, pogotovo u drugom poluvremenu... Mislim, drugo mesto ti je sigurno, sa pobedom eventualno mozes cak i vise i onda igras kuci 90 minuta na kontre i ne uspes da stvoris pritisak na odbranu bar 5 minuta... I sto je jos gore, ako ne prodje kontra, cuvaj 0:0. Na mene nije delovalo da im je stvarno bilo stalo do pobede, mozda gresim...
Strahan Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 poslednji put kad su se otvorili popili su petardu mislim da drugacije od ovog danas protiv bayena bolje da neigraju. dobro su se branili, imali par dobrih kontri 2x oubem. i jednom ramos, nije da su bili bezopasni
Miljenko Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Dortmund odigrao kukavicki. Ne vidim sta im znaci bod, ako su uopste i razmisljali o tituli.
Strahan Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Dortmund odigrao kukavicki. Ne vidim sta im znaci bod, ako su uopste i razmisljali o tituli. opet si imao 3+? :D
ZokiAsov Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Odlicne utakmice danas. Steta sto nije bilo golova u vecernjem terminu.
Miljenko Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 opet si imao 3+? :D Ovoga puta 2+, na nekom manje bitnom tiketu. Meni je uvek 0-0= bezveze mec, mada ovo danas i nije bilo tako lose.
Strahan Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 E sad...Ricken je dao jedan go i to je to. Reus još nije dao tako bitan, ali nije još na zalasku karijere. Ok, nije postao još igračina kao sto smo ocekivali, ali barem Dortmund igra bolje kada je on na terenu, a i odluči poneku utakmicu. A bolji je od Götze :). Šta je sa njim, jel' na klupi? Edit: Reus odlučuje današnju utakmicu![/quote Na klupi je bio getze, trebalo bi da igra mozda vec od sledeceg kola Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Frankfurt smenio Veha posle sedam utakmica bez pobede Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 I HSV lupa Hertu, Nikolai Miler 2 komada Sat ce kucati i sledece sezone
Recommended Posts