Nemanja Posrbica Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 veljkovic na klupi bremena, obzirom na to da je stigo u klub pre 4 dana nista neobicno Mislim da će mi to biti uloga do leta i prodaje Vestergaarda.
Strahan Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 moguce, nadam se da ce mu se otvoriti mesto u timu
Nemanja Posrbica Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sa kime igra Vestergaard u paru? Senegalcem iz Chelsea?
radnik Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jes vala, ko zeca. Ja posle 100g odlucio da pogledam neki mec bundesa pre svega zbog Granita Xhake (navodbo bi mogao na leto put Liverpoola, pa da vidim licno "je li za nase kuce" :) ) kad on nije ni igrao. Ne znam sta je povreda? kartoni? Mozda Ugo ili neko ko prati bundes moze napisati je li cemu taj igrac.
Strahan Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 sinoc nije igrao jer odradjuje crveni karton koji je dobio u posednjem kolu prvog dela meni je on dobar. jak, dobar u defanzivi ume da se ubaci i napred ima snaznu levicu ne libi se da opali sa distance
Strahan Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) 1 pobeda u poslednjih 8 meceva @ elita za bayern. bice gadno danas, ne ocekujem da briljiraju posle svih povreda/optuzbi na racun vidala. nadam se da ce kimmich da bude starter sa istom ulogom kao u proslom kolu. najvaznije je da svi izadju zdravi sa terena. lahm bi trebalo da upise 350.buli utakmicu za bayern. Edited February 6, 2016 by Ugo
Miljenko Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Kakvo dosadno poluvreme, ni sansi, ni golova.
John Coltrane Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 Kakva gomila glumaca ovaj Bajern, tj. Pep je fino implementirao the best of Dramska sekcija.
Miljenko Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 To stoji. Dobro se sudije snalaze, u proceni pojedinih situacija.
MiddleClass Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Steta sto ne uzesmo 3 boda. Mada cim je usao Tomas Bog fudbala Miler tresla se Elita i za ovaj 1. :D
Strahan Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 dobra utakmica. coman i costa su u par navrata lako resavali 1/1 u situacijama kad ih nisu duplirali na boku. coman ima eksplozivan prvi korak, sve bolje igra. zasluzuje da ga potpisu. kimmich u novoj ulozi danas, sa pepom nikad nacisto sta ce ko da igra.
čekmeže Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Gledao kratko i negde u dvadesetom minutu Roben šprinta ali kao da nosi džak na leđima. Lopta izlazi u korner, on je čeka da izvede podbočen na kolena i ne može da dođe do daha.
Recommended Posts