John Coltrane Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Pa reci i sam kako ti je izgledalo.
Strahan Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Nisam primetio da je bio ofsajd ali pogledacu kasnije tu situaciju pa se javljam Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Pa reci i sam kako ti je izgledalo. deluje da je bio, samo iz jednog ugla sam uspeo da nadjem snimak.
Strahan Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Pep Guardiola confirms Medhi Benatia needs 2-3 more weeks to be fully fit, Martinez longer & Jerome Boateng longer than that. na juve sa badstuberom ako se ne povredi do 24.2.
Strahan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Sky Germany: Bayern are targeting an unnamed former Bundesliga defender as a final day signing. Sky Germany: The unnamed former Bundesliga defender could be Serdar Tasci (currently at Spartak Moscow); former Stuttgart player odigrao 16 utakmica za 3 sezone, nadam se nisu ludi da njega dovedu
Nemanja Posrbica Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 veljkovic potpisao za bremen do 2019. Dobar transfer za njega. Imaće realnu šansu da pokaže šta ume.
Strahan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Tasci pozajmljen do leta za 2,5m. Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Juce doso, jutros na treningu izvukao deblji kraj, sumnja se na potres mozga. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 deluje da je bio, samo iz jednog ugla sam uspeo da nadjem snimak. Mafija style Tasci pozajmljen do leta za 2,5m. Sent from my iPhone using Tapatalk I posle ja lud kad sam pisao da je teranje Dantea bila budalastina. Btw na PL temi se pomenuo Gvardiola u kontekstu razvoja klinaca, jbt njemu bi pre i Lewa igrao DC nego da baci nekog klinca u vatru.
Strahan Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 dante je u poslednje vreme cesto kiksao, nije mogao da isprati ono sto pep od njega trazi. nisu ocekivali ovoliki broj povredjenih igraca. kimmich je u subotu odigrao dobro, zatvarao stopere i nudio se kad pocinje napad da iznese loptu uz alonsa. ocekujem ga u istoj ulozi vs juve.
Strahan Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 veljkovic na klupi bremena, obzirom na to da je stigo u klub pre 4 dana nista neobicno
Recommended Posts