January 30, 20169 yr Author Za to vreme Elita laganih 3:0, nemosrdni Chicha 2 komada, obzirom da je BMG juce izgubio od Majnca eto Elite ponovo na 4.mestu. A i Herta bez pobede 3:3 sa Bremenom.
January 30, 20169 yr od 2-0 i 3-1 do 3-3. ja mislio da je pizarro vec odavno u penziji. sledce nedelje protiv dortmunda.
January 31, 20169 yr martinez zavrsio sezonu :smoris: CL sport 1 javlja da mora da operise koleno, propusta ostatak sezone i evropsko u francuskoj marca javlja da ce biti van 2-3 nedelje... plasi me sto je koleno u pitanju,nemam volje da gledam vesti i citam o cemu je rec :( Edited January 31, 20169 yr by Ugo
January 31, 20169 yr Javi Martínez @Javi8martinez 20m20 minutes ago Gracias a todos por preocuparos!afortunadamente no es nada serio/Thank you all for caring! fortunately it's not a serious injury
January 31, 20169 yr lewa 2x,mogao je jos koji da zabije, costa se probudio, kimmich odlican. sledece nedelje @ elita
January 31, 20169 yr Mene ove 1-0/2-0 pobede izuzetno nerviraju. Sa ovoliko jačim timom očekujem kišu golova, protiv rivala koji je van forme, a ne neko smaranje. Plus što mi izbiju novac na kladionici, pa je nerviranje duplirano.
January 31, 20169 yr to je zato sto ih imas 3/4+ :D moglo je da bude i 5-0 video si sta je lewa masio
January 31, 20169 yr Nisam mogao da gledam danas(verovatno je i bolje što nisam). Moj triling igara, 3+, uz bonus 5+, 7+ opreznije. Meni se od starta nije dopadalo ovo što Pep forsira i kukam često, od kada je tu.
January 31, 20169 yr Author Prvi gol Bajerna je dosao iz akcije kojoj je prethodio Milerov pas ka Lewandovskom koji je bio u ofsajdu. Iako je gol zabijen 15-20sec kasnije meni je to bilo dovoljno da ton stavim na MUTE i pustim seriju na kompu.