Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Za to vreme Elita™ laganih 3:0, nemosrdni Chicha 2 komada, obzirom da je BMG juce izgubio od Majnca eto Elite™ ponovo na 4.mestu.

A i Herta bez pobede 3:3 sa Bremenom.

Posted

od 2-0 i 3-1 do 3-3. ja mislio da je pizarro vec odavno u penziji. sledce nedelje protiv dortmunda.

Posted

veljkovic iz t'hama sutra na pregledima u bremenu

Posted (edited)

martinez zavrsio sezonu :frust: :smoris: CL

sport 1 javlja da mora da operise koleno, propusta ostatak sezone i evropsko u francuskoj

marca javlja da ce biti van 2-3 nedelje... plasi me sto je koleno u pitanju,nemam volje da gledam vesti i citam o cemu je rec :(

Edited by Ugo
Posted

lewa 2x,mogao je jos koji da zabije, costa se probudio, kimmich odlican.

sledece nedelje @ elita

Posted

Mene ove 1-0/2-0 pobede izuzetno nerviraju. Sa ovoliko jačim timom očekujem kišu golova, protiv rivala koji je van forme, a ne neko smaranje. Plus što mi izbiju novac na kladionici, pa je nerviranje duplirano.

Posted

to je zato sto ih imas 3/4+ :D

moglo je da bude i 5-0 video si sta je lewa masio

Posted

Nisam mogao da gledam danas(verovatno je i bolje što nisam). Moj triling igara, 3+, uz bonus 5+, 7+ opreznije.

Meni se od starta nije dopadalo ovo što Pep forsira i kukam često, od kada je tu.

Posted

Prvi gol Bajerna je dosao iz akcije kojoj je prethodio Milerov pas ka Lewandovskom koji je bio u ofsajdu. Iako je gol zabijen™ 15-20sec kasnije meni je to bilo dovoljno da ton stavim na MUTE i pustim seriju na kompu.