gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) 5 titula od 2000. do 2012. 2 u zadnjih 6 godina. Bez titule zadnje 2 sezone. Do 2012. sto je period o kojem smo pricali. A samo te 2 godine bez titule je dovoljno za panic mode. Edited December 23, 2015 by gervasius twinkleminkleson
B_B Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Pa racunaj koliko hoces zadnjih decenija i vidjeces da su osvojli barem pola titula...BL je nastala prije 50-ak godina i bayern ima 24-5 titule...al ok
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Pa znam, ali stvar je u tome da su oni 2 godine bili bez titule, smatrali su to neuspjehom, dogovorili su se sa Guardiolom [sad sto je kasnije te sezone ispalo da su osvojili sve je druga stvar]. O tome smo pricali. A znam, vidim, koliko su titula osvajali, samo je cinjenica da u prethodnoj deceniji nisu bas dominirali. Bili su i dalje najbolji sveukupno, ali rjetko su sastavljali 2 titule za redom. Do 2012.
Sandens Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 filip mladenovic izgleda prelazi u keln. tako bar transfermarkt kaze.
porucnik vasic Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 filip mladenovic izgleda prelazi u keln. tako bar transfermarkt kaze. Решење за репку на левом беку се само намеће.
Strahan Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 mladenovic uspesno prosao lekarske preglede u kelnu, trebalo bi da sutra ujutru parafne ugovor
Nemanja Posrbica Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 mladenovic uspesno prosao lekarske preglede u kelnu, trebalo bi da sutra ujutru parafne ugovor Ne sviđa mi se izbor, ako je imao opciju, bolje da je otišao u ASSE. Ne vrednujem previše timove van šest najboljih iz Nemačke. Jel Koln prodaje Hectora?
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nisam video da se pominje odlazak Hectora. Mladenovic je potpisao ugovor na 3.5 god. Koln ima dobru polusezonu nisam siguran da u istom ritmu mogu da izguraju do kraja sezone. Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) ma naravno da ne mogu, keln uvek kad ima ok jesenji deo, na prolece krene raspad. otprilike od karnevala :D Edited January 5, 2016 by aram
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) odlazeci trener upravo drzi presicu Guardiola: "I want to coach in the Premier League in England." Pep: "I'm young enough, and I want a new challenge" "I haven't decided on a new club yet." Edited January 5, 2016 by Ugo
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Pep: "3 years at one club is enough for me. I want to know a new league, new people, new traditions" My time here will be complete with a Champions League title" Losing only once in 51 home matches over three years is better than winning the Champions League for me." "Carlo Ancelotti is a perfect choice to take over and I wish him the very best."
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 S04 potpisao do kraja sezone, pozajmica, Belhanda iz Kijeva. GroSkreutz vec par dana trenira sa VFB, ocekuje se da potpise ugovor ovih dana.
Sandens Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ne sviđa mi se izbor, ako je imao opciju, bolje da je otišao u ASSE. Ne vrednujem previše timove van šest najboljih iz Nemačke. Jel Koln prodaje Hectora? hector najverovatnije ide na leto.
Recommended Posts