Jump to content

Bundes Liga 15/16

Featured Replies

Samo da prvo zavrse za Mullera, Lewandowskog, Ronalda, Neymara i Balea..

Edited by gervasius twinkleminkleson

Coman pozajmica na 2 sezone, uz mogucnost otkupa ugovora za 21m cini mi se.

Slazem se oko Robena i Bilala. Mozda Arjen izvuce ovu sezonu, a od sledece MLS ili sa klupe da ulazi. Na njega najvise moze da se racuna 10-15 utakmica.

Hopfner je izjavio da niko u januaru nece da pojaca Bayern ali i da nece biti prodaje. Verovatno ce neko krilo da i bek da se pazari na leto, sve zavisi i od toga ko ce biti trener.

Sto rece Posrbica, narocito interesantno da su 2 Spanca produzila ugovor, da li ostaje Pep ili ne videcemo uskoro.

Pre 2 dana nemacki TZ objavio da ce Xabi sigurno da napusti klub ako Karlito bude novi trener. Ne znam u kakvim su odnosima bili u Realu

Po Spiegelu, njemacki savez obecao milione za odlucujuci glas kojim su dobili organizaciju SP 2006. Pominju da je na neki nacin i Bayern umjesan. 

Ovaj Martinez jel odigrao ijednu celu sezonu u Bajernu? U kakvom je sada stanju?

Lahm propusta Hanover sutra.

Za BVB Reus ne igra @ Koln.

Dortmund :lolol:

Čiča :Hail:

Coman odlican danas. Teska pobeda, puno propustenih sansi. Vidal se povredio, danas na klupi samo  3 igraca.

Pep sutra saopstava odluku, nek kaze vise sta ima preterao je.

Sad i zvanicno, Pep ide Karlito je novi trener od 1.7.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boljeg su doveli. Bravo Bajern!

Mogla bi sledeca sezona da bude neka vrsta prekretnice u Bajernu, u zavisnosti i ko bude ostao od igraca.

Svajni je otisao, Riberi je u invalidskoj penziji, Roben izgleda sve blizi istoj, Levandovski je upitan takodje da li ce ostati, Benatiu pominju da se ne zna sta ce biti, Gece i proslo leto na izlaznim vratima, a ni sa Milerom izgleda nije sigurno sta ce biti.

On 20. 12. 2015. at 11:34, casperbgd said:

Mogla bi sledeca sezona da bude neka vrsta prekretnice u Bajernu, u zavisnosti i ko bude ostao od igraca.

Svajni je otisao, Riberi je u invalidskoj penziji, Roben izgleda sve blizi istoj, Levandovski je upitan takodje da li ce ostati, Benatiu pominju da se ne zna sta ce biti, Gece i proslo leto na izlaznim vratima, a ni sa Milerom izgleda nije sigurno sta ce biti.

Kako sa Milerom nije sigurno? Produžio ugovor do 2021...
  • Author

Nemilosrdni Chicharito :Hail:

cica je zmaj. mislim da je debeli sef na ovoj temi nekoc rekao kako je imobile bolji igrac od cice :fantom:

jebeni dortmund. savato me neki virus pa sam gledao iz kreveta, u polusnu, skoro do pred kraj. i onda, na 0-1 ugasim tv i zakuntam. i budi me ortak koji tek sto se vratio iz kelna prica kako je na kraju bilo 2-1. :(

Ne sjecam se da sam to rekao :D

Mada stvarno nisam mislio da Chicharito moze ovako. Nista u prethodnih nekoliko sezona nije sugerisalo da moze da igra na ovom nivou, stavise, djelovalo je da je igrac za neki MLS. Da je ranije posao u manji klub mozda bi i ranije proigrao.