Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)

Samo da prvo zavrse za Mullera, Lewandowskog, Ronalda, Neymara i Balea..

Edited by gervasius twinkleminkleson
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Coman pozajmica na 2 sezone, uz mogucnost otkupa ugovora za 21m cini mi se.

Slazem se oko Robena i Bilala. Mozda Arjen izvuce ovu sezonu, a od sledece MLS ili sa klupe da ulazi. Na njega najvise moze da se racuna 10-15 utakmica.

Hopfner je izjavio da niko u januaru nece da pojaca Bayern ali i da nece biti prodaje. Verovatno ce neko krilo da i bek da se pazari na leto, sve zavisi i od toga ko ce biti trener.

Sto rece Posrbica, narocito interesantno da su 2 Spanca produzila ugovor, da li ostaje Pep ili ne videcemo uskoro.

Pre 2 dana nemacki TZ objavio da ce Xabi sigurno da napusti klub ako Karlito bude novi trener. Ne znam u kakvim su odnosima bili u Realu

Posted

Po Spiegelu, njemacki savez obecao milione za odlucujuci glas kojim su dobili organizaciju SP 2006. Pominju da je na neki nacin i Bayern umjesan. 

Posted

Ovaj Martinez jel odigrao ijednu celu sezonu u Bajernu? U kakvom je sada stanju?

Posted

Lahm propusta Hanover sutra.

Za BVB Reus ne igra @ Koln.

Posted

Coman odlican danas. Teska pobeda, puno propustenih sansi. Vidal se povredio, danas na klupi samo  3 igraca.

Pep sutra saopstava odluku, nek kaze vise sta ima preterao je.

Posted

Sad i zvanicno, Pep ide Karlito je novi trener od 1.7.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Mogla bi sledeca sezona da bude neka vrsta prekretnice u Bajernu, u zavisnosti i ko bude ostao od igraca.

Svajni je otisao, Riberi je u invalidskoj penziji, Roben izgleda sve blizi istoj, Levandovski je upitan takodje da li ce ostati, Benatiu pominju da se ne zna sta ce biti, Gece i proslo leto na izlaznim vratima, a ni sa Milerom izgleda nije sigurno sta ce biti.

Posted

Mogla bi sledeca sezona da bude neka vrsta prekretnice u Bajernu, u zavisnosti i ko bude ostao od igraca.

Svajni je otisao, Riberi je u invalidskoj penziji, Roben izgleda sve blizi istoj, Levandovski je upitan takodje da li ce ostati, Benatiu pominju da se ne zna sta ce biti, Gece i proslo leto na izlaznim vratima, a ni sa Milerom izgleda nije sigurno sta ce biti.

Kako sa Milerom nije sigurno? Produžio ugovor do 2021...
Posted

cica je zmaj. mislim da je debeli sef na ovoj temi nekoc rekao kako je imobile bolji igrac od cice :fantom:

jebeni dortmund. savato me neki virus pa sam gledao iz kreveta, u polusnu, skoro do pred kraj. i onda, na 0-1 ugasim tv i zakuntam. i budi me ortak koji tek sto se vratio iz kelna prica kako je na kraju bilo 2-1. :(

Posted

Ne sjecam se da sam to rekao :D

Mada stvarno nisam mislio da Chicharito moze ovako. Nista u prethodnih nekoliko sezona nije sugerisalo da moze da igra na ovom nivou, stavise, djelovalo je da je igrac za neki MLS. Da je ranije posao u manji klub mozda bi i ranije proigrao.