December 16, 20159 yr Zdreb za dfb pokal, bayern @ boSum, vfb vs bvb, elita vs pizza Sent from my iPhone using Tapatalk
December 17, 20159 yr Procene su da Bilala ocekuje pauza od najmanje 8 nedelja Uz Pepa mozda jos neko od igraca pozeli da napusti tim. Lewa mi je prvi kandidat, zatim Boa, Coman (iako je na pozajmici), Gece...
December 17, 20159 yr Zasto bi Lewa otisao iz Bayerna? Kuda? Znam za klub u kojem bi zabio 40 k'o iz vagine.
December 17, 20159 yr Zbog istog razloga kao kada je napustio sampionsku Bousiju.... Pare.. Navodno ga jure tri kluba (PSG, City & ManU) koji nude 15 mio godisnje sto je nekih 6-7 vise nego u Bajernu... Simple as that...
December 17, 20159 yr A i uvek postoji taj rizik da odlaskom trenera i neki igraci odluce da napuste tim.
December 17, 20159 yr Zbog istog razloga kao kada je napustio sampionsku Bousiju.... Pare... Nije napustio sampionsku nego vicesampionsku Borussiju. Real mu je nudio 81 milion eura za 5 godina, odbio je i ostao pri dogovoru sa Bayernom. Nisu pare.
December 17, 20159 yr Nije napustio sampionsku nego vicesampionsku Borussiju. Real mu je nudio 81 milion eura za 5 godina, odbio je i ostao pri dogovoru sa Bayernom. Nisu pare. Jedan od razloga sto je potpisao za FCB je i Pep.
December 18, 20159 yr Bild javlja da ce Miler i Boa da produze ugovore do 2021. Sent from my iPhone using Tapatalk
December 18, 20159 yr Interesantno, dva od četiri Španca su produžila ugovor. Bayern mora da gleda šta će da radi sa Robenom i Riberyjem, ističe lagano rok upotrebe, a i puno vremena su povređeni. Mane iz Southamptona bi bio vrlo zanimljivo rešenje. Coman i Douglas Costa deluju jako dobro, ali je potrebna dubina. Edited December 18, 20159 yr by Nemanja Posrbica
December 18, 20159 yr Pozajmica do kraja naredne sezone ako se ne varam. Verujem i da postoji otkupna klauzula.
December 18, 20159 yr Mislim da postoji i obaveza otkupa, na nekih 25 miliona. Napravili su to kao pozajmicu radi FFP