November 20, 20159 yr Author Uuuu kakva ludara, sta brani Adler, pa u nastavku napada Obamejang zabija iz ofsajda, moglo je biti 3:2 i imali bi pakao od zaostavnog vremen. Sa HSVom nikad nije dosadno :)
November 20, 20159 yr Author Adler podseca na slavne dane nj proslosti. Sent from my iPhone using Tapatalk Kad je odlazio iz Elite bilo mi je drago sto ce pomoci posrnulom gigantu i meni simpaticnom HSVu, ali i zao sto ga nije uzeo Bajern jer je Toni Tapalovic mogao napraviti Nojera pre Nojera od njega.
November 20, 20159 yr Mislis da je Toni toliko dobar trener?? Meni je Hoek naj trener golmana koga sam imao prilike da gledam (Sep se ne racuna [emoji4] ). Sent from my iPhone using Tapatalk
November 20, 20159 yr Trebalo je da Junghas bude trener golmana. On i Jupp su ekipa ali se umesao Nojer i insistirao da ga trenira Toni. Zna mu nacin rada, lakse ce da se navikne na novi klub.. Pristali su na to jer su posle Kana lutali sa golmanima. Sent from my iPhone using Tapatalk
November 21, 20159 yr Author U 15:30 VfL-Verder na ES, eto zasto pada kisa i sto se pokvarilo vreme. Sent from my iPhone using Tapatalk
November 21, 20159 yr Author Kampl za Chicharita i 0:1 na Majni. edit: Hakan za Chicharita i 0:2 na Majni. Edited November 21, 20159 yr by John Coltrane
November 21, 20159 yr Author Jbt vec do decembra ce se sve iskristalisati. Bajernu salatara, BVB drugi, a VfL, Shalke, BMG i Elita se bore za LS. Ocekujem od Herte da brzo ispadne iz ovog kruga od 3-4 boda razlike i da se, recimo, HSV ugura u borbu za Evropu :)
November 21, 20159 yr Nisam sto posto uvjeren da ce Dortmund tako brzo osigurati drugo mjesto. A i nece valjda HSV u Evropu, valjda krene uskoro tradicionalni sunovrat i odu tamo gdje ih svi objektivni ljubitelji fudbala zele vidjeti, u Cvajtu
November 21, 20159 yr Author Objektivni ljubitelji fudbala aka nemaci pojma Sent from my iPhone using Tapatalk