Jump to content

Bundes Liga 15/16

Featured Replies

Burki imao kiks za 0-1, BVB okrece posle 30'.

Već 3:1

• Author

Smit se ne sali, izveo je prvi tim na slabasnu kelnsku Viktoriju (4.liga). HT 3:0

:fashisto:    Volfsburg Leverkuzen u subotu, biće opasna goleada

Kakav dajv Robena :lolol:

Cirkus pet minuta nadoknade

a danas merkam kvota na x 8,00, tacno sam znao da ce da kiksnu, al nisam imao vremena...

Fergie time. Nadam se da su svi zdravi, ko je gledao video je cirkus od Zambrana i suca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

Ja gledao PSG i Atletiko, kad god bih bacio na Bajern bilo je klasicno pimplanje u sklopu 70% poseda, ja tebi ti meni kao da vode 3:0. Vidim da se Miler zesce svadjao sa sudijama, mozda Ugo napise jos koju.

Pa probali su u zadnjih 10 minuta jedno 3 puta da iznude penal vrlo smesnim dajvovima. Miler je posle meca pokusa da ukaze™.

@ Coltrane, dobro si primetio da se Miler raspravljao. Sve je krenulo od Zambrana koji je od pocetka krenuo da udara rukama i nogama, uspeo je da izbaci Lewu skroz iz igre na taj nacin. Kasnije je isto radio i Mileru. Mislim da nije dobio zuti, a zasluzio je nekoliko. Kasnije krenuo da pada sam da se izlezava kao da su ga prebili, a nisu nazalost. Lewa imao zicer, Roben povucen umesto penala dobio zuti. Nista nisi propustio.

• Author

Za utehu je vest da je Riberi trenirao sa loptom posle 8meseci.

Lam je sinoc napravio prvi faul u BuLi od septembra 2014.

tako!